Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Recon {Celność a Zasięg}

Hycletv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie: Chcę aby pocisk szedł prosto na krótkich dystanasach jak strzelam swoim sniperem, to mam inwestować w CELNOŚĆ czy ZASIĘG?? Żeby nie podwyższać bóg wie ile celownika nad jego głową bo pocisk szybko spada?? Proszę o wiele odpowiedzi. Pozdrawiam!!

Opublikowano

Mam M95+ Pakiet Brutalnego (Kolba Stabilizująca +4 Celność) i myślę nad kupnem Pakietu Celnego dla Lufy Precyzyjnej (+5 Celność), co wy na to??

Opublikowano

M95 ma (chyba) najmniejszy bulletdrop, najlepsza do kampienia.

Dokup do niego lufe precyzyjną, 4-rzędowe lub dodatkowe magazynki, kolba stabilizująca i standardowa luneta wystarczy bo takim ustawieniem gra większość graczy

Magazynki Viper są zbędne do M95 tak btw

Opublikowano

A ma ktoś jakiś patent na celowanie?? Z bliska M95 wiadomo celujesz w heda, dalej troszkę no to wyżej o milimetr ponad głowę, a jak np. z dachu na Mashturze (D) strzelić na dach w (A) tam gdzie ten napis jest??

Opublikowano

Celowanie trzeba samemu ogarnąć, po paru dniach ogarniesz jak celować w m95 czy w czymś innym. Celności nie poprawisz w snajperkach jedynie bullet drop(lufa precyzyjna) jedynie z tego co zauważyłem kolba precyzyjna poprawia celność pocisku gdy sie ruszasz

Opublikowano

Tyle, ze sks na okłamane zabicie z dystansu. Sprawdzałem to. na Omanie z Hotelu na D (tam gdzie IGLA) do respu hammerów przy A jest dokładnie 306 Metrów (sprawdzane za pomocą MG36. L85A2), a SKS pokazywał mi tam 360 metrów. Według mnie snajper nie ma sensy grać. Jak ja z QBB bez podnoszenia celownika walę po 1 kulce nie ruszając bronią na 250 metrów. Wystarczy wciskać "Q".

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Jak ja z QBB bez podnoszenia celownika walę po 1 kulce nie ruszając bronią na 250 metrów.

Wiemy ;)

na odległości walisz po 1 kulce a nie cały maagzynek w sekundę, nawet z bronią typu mg36 (ja) z m145 możesz walić range na 200+ po 1 kulce

medykiem nie strzela sie maszynowo na 60+ tylko po 1 kulce

jedynw wymaganie to, iż na 70 metrów+ walisz po 1 kulce

Ja z m145 przy brutusie wale se po 1 kulce i wale w glowe na 200m po 48, mój rekord to 328 metrów z mg36, tylko na 60+ wal po 1 kulce

wiadomo, że na 80+ walisz po 1 kulce

Ja to z mg36 wale z dodatkami z brutusa + M145 na 150-270 m (rekord 327m) po 1 kulce

Strzelam i tak po 1 kulce

na 70+ nadal jak z mg36 musze walić po 1 kulce

na 40 metrów bezwarunkowo po 1 kulce

Myślę, że wystarczy xD

Co do okłamanego dystansu, nic takiego nie zauważyłem o_O

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

SKS ;)

Chodziło mi tutaj o snajperki typu: M95, M82, M24. Ja doskonale wiem że SKS ma najmniejszy bulletdrop i największy zasięg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...