Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] NODUSA NA 1.6.2

demol5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nabijasz posty, kmiocie? Idę zakład, że wszedłeś na JuTub i wpisałeś prosto z mostu: "Nodus 1.6.2".

Po czym wbiłeś na pierwszy film i dałeś tu link, zmieniłeś czcionkę "Proszę", dodałeś emotkę, żeby nie było, że jesteś chamem i jesteś KRULEM RZYCIA, BO POMOGLEŹ UŻYTKOWNIKOWI.

@topic

Nodus na 1.6.2 nie istnieje i w najbliższym czasie nie będzie. Chyba, że jakiś zajadły fan go przepisze na 1.6.

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

Wlasnie nie ma nodusa na 1.6 i wyzej ale ja mam odpowiednik nodusa na jeden.szesc.dwa ma wszystko tylko killaura wali z 10-15 kratek i nie ma tam paru funkcji ale tak i tak ich nikt nie uzywa w nodusie tych co nie ma na pw moge dac link... ''moge'' ale nie musze

Opublikowano

Zaczyna się po co wam ten Nodus

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Nodusa nie ma na wersje 1.6.2

Lecz na pewnym zagranicznym forum widziałem użytkownika, który zbiera ekipę do przepisania kodu. :)

surprise motherfucker

Opublikowano

Mogę się założyć że ci co napisali "po kiego grzyba ci nodus" sami płaczą pod kołdrą ze nodusa to już wielki koniec :D ale tez pomoge lista clientów podobnych do nodusa:

-->WeepCraft

-->Kronos

-->Rubix

-->Kinky

-->Huzuni

-->Obsidian client

hihihi hehehe hahahaha...

Opublikowano

Mogę się założyć że ci co napisali "po kiego grzyba ci nodus" sami płaczą pod kołdrą ze nodusa to już wielki koniec :D ale tez pomoge lista clientów podobnych do nodusa:

-->WeepCraft

-->Kronos

-->Rubix

-->Kinky

-->Huzuni

-->Obsidian client

Bardzo dziękuję nie zakładam się z dziećmi, którzy nie potrafią grać bez Cheatów.

Aha i jeszcze jedno: PO KIEGO GRZYBA CI NODUS?

Opublikowano

Idioci? Chyba tak, nie znacie takiej strony jak, bodajze nodus.blog? tam jest nodus na 1.6.2. Lecz jest płatny... bo jak się naciska download wychodzi te strony i tam 3,67 bodajze sms... Itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma Nodusa i mam nadzieję że nie będzie.

Według mnie lepiej pograć "fair" , bez cheat'ów :)

Mam z siebie wielką beke np: po jednym dniu sobie przypominam jaka miałem reakcje gdy mnie zabili z diamentowym eq i 57 lv'em :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...