Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA[DAYZ]BRO!

kamil19950110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na najlepszy Dayz MTA W POLSCE!

Serwer posiada:

- Unikalne skiny broni, pojazdów oraz postaci.

- Nowe miasto tzw. Czarnobyl.

- Nowe 3 wyspy .

- Lina z helikoptera.

- Można także wieszać się pod helikopterem.

- Zakup Vipa oraz Bazy :)

Vip posiada:

- Własny pojazd.

- Własną broń.

- Teleport za zgodą.

dodane do vipa będzie także :

- Unikalny skin

Dodane będzie w najbliższym czasie:

- Możliwość strzelania z helikoptera działkiem.

- Granatnik w m4.

- Nowe plecaki 40, 46, 54 slotów.

Party Gaming ZAPRASZA!!!!

mtasa://178.19.107.204:22026 | mtasa://178.19.107.204:22026 | mtasa://178.19.107.204:22026 |

Opublikowano

Syf, kiła i mogila . Admin chodzi po serwach i ściąga ludzi .Dno ... Granatnik w m4? ciekawi mnie to..
Nie radzę tam nawet zaglądać .

n-560x95_47F0FF_FFFFFF_000000_000000.png

Opublikowano

Syf, kiła i mogila . Admin chodzi po serwach i ściąga ludzi .Dno ... Granatnik w m4? ciekawi mnie to..

Nie radzę tam nawet zaglądać .

Co ty synku wiesz , zapewne jesteś o tych złodzieji Majster i Mazii :)

Więc nie udzielaj się jak nie wiesz co jest dobre ;)

Nie usunę jego postów ponieważ każdy ma prawo do wypowiadania się na temat danej reklamy. Nie wiem czy to prawda czy kłamstwo.

Opublikowano

Złodziejem jest ValdriGaR i tak samo się nie mylisz mówiąc że MajSter i Mazzi. To nie jest twój serwer więc jak nie wiesz do końca to sie nie wypowiadaj . Ostrzegam ludzi czytających Reklame po prostu. A co mojego serwera to pisaleś prośbę o UB więc,,,

n-560x95_47F0FF_FFFFFF_000000_000000.png

Opublikowano

LUDZIE NIE GRAĆ TAM!!!

Grałem tam, mój kolega kupił baze no i dobra.

Pewnego dnia wchodzimy do bazy a tam brama otwarta (a jest na hasło) i nic w środku nie było... Taka lipa że odechciało nam się grać. Ale co graliśmy jeszcze troche odzyskaliśmy rzeczy i nagle przychodzą admini i mówią że mamy za dużo pojazdów i nam wszystko usuneli... Tak się wkur***** że jeden z moich kolegów dostał bana bo powiedział że oni się nie nadają na adminów... Graliśmy dalej i dostaliśmy nową baze i 4x mniejszą ale powiedzieli że nie będzie limitu na pojazdy więc graliśmy. Na zajutrz przychodzimy do bazy a tam brama znów otwarta i nic nie było... I do dziś tam nie gram. Jedyny ogarniety admin to GrandJunior on nie gra tam dla jaj tylko wykonuje swoje obowiązki

Admini tacy jak np. Peja to menda... Przykleił nam się do heli i nie chciał się puścić i się ze mnie śmiał...

NIE POLECAM!!!

Mój kolega wydal tam 30 zł na marne i teraz to jest syf i dno... Nie znają się dobrze na pluginach a serwer zakładają.

Gdyby byli ogarnieci to by nie przyjmowali adminów debilów i bramy u baz by się nie otwierały same

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...