Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak sie przenosic majac mniejszy lv na wieksze mapy od 150 z lvl np z 100

kuligaxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie widzialem miesiac temu na imetin typa na mapie od 160+ a mial zaledwie 115lvl i pisal mi ze ma kamermoda i ma glowna postac ktora sie teleportowal da mi ktos takeigo moda ?

Opublikowano

Jest to Imetin np jak patrzylem miesiac temu i tak to bylo ze 115lvl byl na mapie od 160+ wiec nie mogl miec slubu bo koles mial 200lv + minimum wiec nie da rady

Opublikowano

Gdy na jednej postaci masz dowodzenie w kamer modzie można teleportować, kiedyś to działało teraz nie wiem ale raczej tym sposobem tak zrobił bo też kiedyś tak robiłem, dowodzenie chyba powyżej m1 musi być i musisz być liderem pt, tam gdzie masz pasek z życiem członków drużyny klikasz na wybranego i teleportuj. Czasem jest tak że może pokazać że gracz jest wylogowany i nie da się teleportować więc musisz znaleźć mapę na której będzie to widoczne. ( latasz postacią po mapach aż liderowi na tej mapie na którą chcesz przejść wyskoczy że jesteś zalogowany)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...