Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zmiana języka.

CzarnyOrzelPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem sobie grę Call of Duty: Modern Warfare 3 (Oczywiście w jezyku polskim). Na początku wszystko było z językiem ok, lecz później gdy przeszedłem ok 40% gry; nie wiem jakim cudem zmienił mi się język na angielski. Przeszukiwałem już chyba cały internet i próbowałem robić wszystko, aby przywrócić język na polski, co spełzło na niczym. Między innymi sprawdzałam bibliotekę steam w grze CoD MW3; teoretycznie napisane było tam we właściwościach, że jest w grze język polski, ale jest inaczej. Proszę pomóżcie mi rozwiązać ten problem. Nie chcę żeby opcją był reinstall gry (chyba, że to naprawdę będzie konieczne).

Opublikowano

Sprawdź spójność plików gry.. jeśli nie to reinstall steama, a na końcu gry.

Gdybym był na PC, to bym zerknął i poszukał pewnego pliku o nazwie localization.txt..

Jeśli owy masz, to wrzuć ten plik, albo pogrzeb w nim, może jakimś sposobem przerzucił ci się język na domyślny.

STOSUJ PREFIKSY.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...