Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Typu Mc.hypixel.net lub hivemc.eu - Rekrutacja + INFORMACJE

MattiaS9855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanowne grono MPCforum oraz jego użytkowników.

Mam zamiar kupic* VPS lub Serwer Dedykowany na serwer do gry minecraft. Kupiłem serwer 120 slotow.

Jednak to za malo by porównac ten serwer z serwerem typu hivemc.eu czy mc.hypixel.net.

Do czego zmierzam:

Rekrutacja Admin za 20zl sms :/ (Jak będzie duzo chętnych to zrobie po 10zl) SMS

Serwer ok. 500 slotow. Jak serwer będzie mial popularność zrobimy z 1000-2000 slotow !

Serwer Only Premium :/ (początki serwera dla non-premium)

Silnik Spigot (na wersję minecraft 1.6.2)

Planowane GRY:

SurvivalGames

Quake

I wiele oryginalnych i innych pomysłów na urozmaicenie serwera !

Jedyne co brakuje to serwera dość mocnego by uciągnąć 1000 slotów (jak mówiłem startujemy od 120 slotów po 30 slotów na jedną grę)

PS. Ten wątek będzie wiele razy EDYTOWANY ! I mozecie dowiadywac się o nowościach !

Rekrutacja:

Wystarczy zapisać się na listę (oczywiśćie bezpłatnie) Jak to zrobić wystarczy napisać mi na SKYPE (matiz452):

Płatność dopiero gdy uzbierzemy ok. 10 adminów

Imię:

Składka (10-20zł SMS): tak/nie

Nick w MC:

Premium/Non premium:

Kontakt:

Email: [email protected]

GG: 7718503 -zadko uzywane

Skype matiz452

Rekrutowani:

1. krfcm (składka 20zl) Przyjęty

2. DePixMen (składka 20zl) Przyjęty

3. iEnergyGhost (składka 20zl) Przyjęty

4.

5.

6.

7

8.

9.

10.

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry pomysł ogłaszanie czegoś takiego szczególnie na tym forum heh... pomysł trochę lipny bo możesz kupić fajną maszynę za 250zł która uciągnie 500 slotów od tak i masę pluginów bez lagów heh a po za tym szukanie sponsorów nie jest zgodne z regulaminem ;/.

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry pomysł ogłaszanie czegoś takiego szczególnie na tym forum heh... pomysł trochę lipny bo możesz kupić fajną maszynę za 250zł która uciągnie 500 slotów od tak i masę pluginów bez lagów heh a po za tym szukanie sponsorów nie jest zgodne z regulaminem ;/.

Wlasnie chodzi o kupno ok 3 serwerów dedykowanych które uciągną kazdy po ok 700-800 slotów

Opublikowano

Wlasnie chodzi o kupno ok 3 serwerów dedykowanych które uciągną kazdy po ok 700-800 slotów

A ja radzę na początek kupić mały kameralny serwerek z którego będzie mały dochód ;) jeżeli trochę kasy uzbierasz polecam zainwestować w coś co się opłaca ;) potem wystarczy zrobić to co ty chcesz zrobić ;) ale najpierw trzeba mieć zabezpieczenie tego co planujesz bo jeżeli to nie wypali to tracisz kasę maszynę chęci oraz cenny czas...

Opublikowano

A ja radzę na początek kupić mały kameralny serwerek z którego będzie mały dochód ;) jeżeli trochę kasy uzbierasz polecam zainwestować w coś co się opłaca ;)..

Stary na malych serwerach zarobilem ponad 250 zl na hostingu ownserwer.

Problem w tym ze nie moge tego wyplacic...

A nie chce stawiac tam serwera :D Dlatego wole kupic VPS który pomieśći ok 3 serwery po 100 slotów i polaczyc serwery w jeden wychodzi 300 slotów kapujesz? :D Serwer do serwera i wyjdzie swiatowy serwer :D Ale dzięki za rade i zamiast vps zbieram na serwer dedykowany :D Pociągnie ok 4 serwerów po 500 slotów :D

Opublikowano

Po co robić taki server premium? Jakbyś miał robić server typu hypixel i hivemc to non-premium

tyle ze ja zrobi no-premium to caly bedzie za przeproszeniem zasrany stevami dookola

Tak jak napisalem początki serwera będą dla non-premium. Gdy serwer sie rozwinie zrobimy premium :D

Opublikowano

Koles kase zgarnie, a po serwerze ni widu, ni słychu...

Oryginalne pomysły? no chyba nie, nie są one Twoje, a zrobione już dawno temu, czemu śmiesz je nazywać oryginalnymi?

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Koles kase zgarnie, a po serwerze ni widu, ni słychu...

Oryginalne pomysły? no chyba nie, nie są one Twoje, a zrobione już dawno temu, czemu śmiesz je nazywać oryginalnymi?

Nie zgarne kasy poniewac placicie odrazu na zakup maszyny..

Te co wymieniłem nie są oryginalne.

Znam kogos kto umie pisac pluginy... Moze zrobic ORYGINALNE !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...