Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zabezpieczyć się przed banem na PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacząłem grę na plu na serwie 26, postanowiłem że wbiję 30 lvl i będę łowił rybki wiadomo jak ;d ściągnąłem kamermoda i za pomocą bota który jest w niego wbudowany rozpoczałem moją zabawę :D Długo się nie nacieszyłem bo zarobiłem na bocie może ze 3kk i dostałem bana. Tutaj kieruję do was kilka moich pytań. Czy jest jakiś niezawodny sposób aby zabezpieczyć się zbanowaniem mojego konta, i jaki jest najlepszy FB na polskie serwery?

Opublikowano

Najlepszy FB to od kammermoda , nie da się zabezpieczyć , jedyne co możesz robić to sterczeć przed monitorem , albo ustawić te funkcje ze gdy wykryje GM'a to ma przestać łowić.

u6pv.jpg

Opublikowano

Czyli zapewne ktoś zgłosił jak sobie latałem na bocie tak? Nie dostałem żadnego powiadomienia o banie, będzie to perm-ban czy tylko na parę dni? :D

Opublikowano

sprawdź na mailu na którym masz konto, jak używałeś fb to perm.

widocznie GM cie moze łapnął napisał do ciebie a ty nie odpisałeś i tyle.

Opublikowano

Musisz mieć na mailu, które masz przypisane do konta.

Na pewno jest to perm, bo jeśli używałeś FB to ban jest tylko za to. Przykro mi, polecam serwery prywatne :)

Opublikowano

E tam, jak bym coś na is'a wydał to mogło by być przykro a tak, tylko tych kilka godzin na wyexpie nie postaci poszło w..... A polecacie jakiegoś fajnego priva typ hard? Bardzo podobał mi się Draenor2 ale niestety go zamknęli, wiecie coś o podobnych serwerach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...