Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BoL

Kowal24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie mi ktoś jak tego używać? Włączam BoL'a(all skrypty pozaznaczane itd.), po czym LoL'a wybieram w moim przypadku Ryze'a i nic... wszystko jest normalnie.

Opublikowano

Powie mi ktoś jak tego używać? Włączam BoL'a(all skrypty pozaznaczane itd.), po czym LoL'a wybieram w moim przypadku Ryze'a i nic... wszystko jest normalnie.

Wybierasz jeden skrypt, do jednej postaci - nie wszystkie, a potem wybierasz sobie Ryzego.

Masz tutaj skrypt pod Ryze, bardzo przydatny:

http://www.mpcforum.pl/topic/971786-tut-jak-zostac-forumowym-prosem/

8372383248.png
Opublikowano

Aktualnie nie będzie działać BoL gdyż był update.Ale mniej więcej po tygodniu zmień w rozwijanej wersji gry z latest na tą najnowszą(3.9) a także sprawdź czy jest zaznaczone inject.

sygnabp.png

Opublikowano

Bol prawdopodobnie będzie działał 6/8 ( we wtorek ). Chyba, że zakupicie sobie VIPa to można grać od zaraz.

Opublikowano

po 1.until 06/08/2013. do tego dnia nie pograsz na boli

2. nie musisz ustawiać smart castów

3. jesteś pewien że np. odpaliłeś jako admin

4. lub teraz nie możesz grać na tym bo jesteś free?

76886589258054029595.jpg

Opublikowano

Nie dziala... mojemu koledze all dziala. a ja mam zaznaczone all to co trzeba i gra jest zwyczajna jakbym nie mial BoL'a... Mam win 8 jak by to bylo potrzebne.

Opublikowano

Nie dziala... mojemu koledze all dziala. a ja mam zaznaczone all to co trzeba i gra jest zwyczajna jakbym nie mial BoL'a... Mam win 8 jak by to bylo potrzebne.

Windows 8 jest tak zbugowanym systemem, że skodza słów. Spróbuj poprostu wszystko usunąć związanego z BoL'em i zainstaluj jeszcze raz.

8372383248.png
Opublikowano

Robiłem tak nie raz. Ustawiałem zgodność z win7. Ktoś napisał abym włączył jako administrator... to prawie nigdy nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...