Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Przechodzeniem Przez Tp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz problem tkwi w tym, ze kiedy przechodze przez teleporter (np. z m1 do m2) to robi mi sie czarny ekran gry i tak jakby "zaciela" sie gra... Zawsze gdy mi sie tak dzieje musze wchodzic w menadzer urzadzen i zamykac proces.... Jest to bardzo uciazliwe, poniewaz nie moge isc do DT wyzej niz 1 pietro.... :/// Dzieje mi sie tak tylko na spolszczeniach priv serwerow.. Z gory dziekuje za odpowiedzi ;)

Pozdrawiam Sancey.

Opublikowano

Miałem kiedyś ten sam problem :P Wystarczy zainstalować ponownie metka w inne miejsce ;d

Robilem To nieraz i nie pomaga ;) a zmiana partycli (lokalizacji) metka np z D na C pomoze ?? bo cos ciemno to widze ;D

Ja mam metina 08 z plytki obraz plyty kiedys nagralem ale nie kminie ocb z tymi teleportami :D

Opublikowano

No Clienta sciagac to mi sie zabardzo nie chce :D:D Moze brakuje mi jakiegos pliku?? zniecheca mnie to do gry :D:D <lol2>

Opublikowano

nie sciagnij tylko zainwestuj w lepszego kompa^^

czlowieku Ty zainwestuj w pojemniejszy mozg... skad wiesz jaki mam pc ??

P.S zmien dealera...

Opublikowano

Komp nic tu nie da. Popieram, żeby ściągnać nowego clienta ale najpierw na inną partycje daj. Tu nie chodzi o plik tylko to jest taki "bug". Zmieniałem nawet pliki niektóre i nie działalo to

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Komp nic tu nie da. Popieram, żeby ściągnać nowego clienta ale najpierw na inną partycje daj. Tu nie chodzi o plik tylko to jest taki "bug". Zmieniałem nawet pliki niektóre i nie działalo to

No wlasnie zainstalowalem na /:C ale nie moge wejsc na zaden serwer hamachi bo GA nie ma :/ xD ale dzieki za rady ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...