Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co dalej kupować już mam to

bazzowy97

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

To zależy tylko od ciebie> Moim zdaniem lepiej kupić postaci ,ponieważ skórki dają tylko wygląd nic więcej

Opublikowano

Cześć, odpowiem ci jak NORMALNIE napiszesz swoje pytanie. Bo z tego co napisałeś to nic nie zrozumiałem. Popraw szybko, to edytuję ten post i ci podpowiem :).

@Po długiej analizie chyba zrozumiałem o co chodzi.

Jak dla mnie, lepiej kupić postacie. Dlaczego? Skinem możesz tylko poszpanować i pokazać ile to ty masz pieniędzy, nic w grze nie zmienia. A bohater? Może ci się spodobać i być twoim mainem, którym będziesz kosić jak szalony. Masz większy wybór postaci na rankedy, co może uratować grę. Dlaczego? W enemy na midzie jest np. Fizz a ty masz same postacie za IP które go kontrują. Patrzysz na internecie, a tu się okazuje, że postać którą kupiłeś za ip kontruje fizza tak, że więcej by zrobił gdyby go nie było w grze. To jest tylko przykład. Drugi przykład co do skinu. W enemy na midzie jest Fizz, a ty kupiłeś skórkę do swojego maina, którego, niestety Fizz kontruje tak, że nie masz nic do roboty. Outfarmi cię, i feedujesz. Wtedy co najwyżej możesz się spotkać z falą hejtu, typu "Skin =/= skill, omg noob report i will burn ur mom" (Po runach stwierdzam, że masz niską dywizję/nie masz jeszcze nawet 30 lvl'u, gdy boostowałem mojego kolegę z bronze i grałem swoim mainem (do którego miał skin) i gra mi nie wyszła, to właśnie z taką falą blame'u się spotkałem). Nie wiem czy napisałem to tak, żebyś zrozumiał, ale mam nadzieję, że zrozumiałeś.

A co do osób, które twierdzą, że postaci za 975/487 RP nie opłaca się kupować. Skiny za 975 - 3200 RP się opłaca, tak? Bo skinów droższych (i tańszych) od ~610 (Chodzi mi o skiny za ~1300 RP w wyprzedażach) nie opłaca się kupować :).

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Odkrywca
Opublikowano

Jeżeli pytasz się o to, czy lepiej kupować z RP postacie czy Skiny to ja wybrałbym skiny...

Na postacie jest łatwiej "zarobić", bo zawsze możesz sobie kupić boosta za 250 rp. Skinów z IP nie kupisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...