Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak obrazu w Fifa 11

grzechu1121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz ją na koncie Origin? Jeśli tak to prawy przycisk myszy na nią i napraw grę.

>Masz ją na koncie Origin? Jeśli tak to prawy przycisk myszy na nią i napraw grę.

Masz ją na koncie Origin? Jeśli tak to prawy przycisk myszy na nią i napraw grę.

nie ale spróbuje tak zrobić dzięki za pomysł dam znać jak będzie działać

Opublikowano

Siemka

Mam fife 11 i jak wybiorę język i profil to zamiast areny treningowej mam czarny ekran

Nie wiem co robić pomocy

Jeżeli zamiast areny jest czarny ekran, zaktualizuj sterowniki do karty graficznej oraz wgraj patcha starszego lub nowszego.

random.jpg

Opublikowano

ale normalną czy w grze bo jeżeli chodzi o grę to próbowałem na najwyższej i najniższej i dalej nie było obrazu a muzyka sobie leci a czarny ekran dalej jest

Opublikowano

Pewnie masz piracką wersję pobraną z internetu, pliki są zepsute i pewnie dlatego nie działa, masz fife pobieraną z neta?

random.jpg

Opublikowano

reinstal spróbuj :) bo nie mam pojęcia co moze być tego przyczyną może nie masz jakiejś wtyczki albo sterowników do karty graficznej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...