Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz pierwszy motor :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zipp Triad 2, do czasu sprawiał dużo frajdy no ale ile można jechać te 60km/h?

Btw moim marzeniem jest KTM 125/250 Ahh!:)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

nie mialem motoru nie mam i miec nie bede to jakis shit jest... rower lepszy bo spala tluszcz i zwieksza oszczednosci... a motor spala oszczednosci a zwieksza tluszcz

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Jakiś tam crossik z pojemnością 49cm ale po leśnych drogach napierał po 70 nawet xD

Coś o tym wiem :D Mam takiego :3 W przyszłym roku prawko więc sie go bede musiał pozbyć :D

nie mialem motoru nie mam i miec nie bede to jakis shit jest... rower

lepszy bo spala tluszcz i zwieksza oszczednosci... a motor spala

oszczednosci a zwieksza tluszcz

Polecam pojeździć wyczynowo na crossówce ;)

Opublikowano

nie mialem motoru nie mam i miec nie bede to jakis shit jest... rower lepszy bo spala tluszcz i zwieksza oszczednosci... a motor spala oszczednosci a zwieksza tluszcz

To se chodź do końca życia na nogach :) a tak szczerze to życze Ci żebyś posmakował smaku motoryzacji .

; *

Opublikowano

Pierwszy Honda Rebel, a w mojej karierze miałem jeszcze Yamahe YZF R1, Suzuki Bandit, a teraz Yamaha FZ6 Naked

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Polecam lepiej wyćwiczyć mięśnie nóg a nie palce na hamowaniu na tych Waszych suszarkach )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...