Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Plugin ChestShop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z pluginem ChestShop. Gdy chce zrobić sklep to po wpisaniu wszystkiego na tabliczce wyskakuje mi tabliczka i pojawia się komunikat: You can,t create this type of shop! Nie wgrywałem pluginu iConomy, bo w poprzedniej wersji mojego serwera wystarczył Essentials. Proszę o pomoc!

Opublikowano

Dobra sprawa chyba rozwiązana. Wpisałem B 1:2 S to mi błąd wyskoczył a jak zrobiłem B 2:1 S to było dobrze. Czyli na to wychodzi, że cena musi być większa od sprzedażt

Opublikowano

Ale za to mam kolejny problem z tym pluginem:( Jako że jestem adminem pisze na tabliczce "AdminShop" i potem ilość cena itd gdy, nie ma skrzynki wyskakuje "Couldn't find a chest"(a przy AdminShop'ie nietrzeba stawieć skrzynki) a jak już postawię tą skrzynke wyskakuje mi mój nick mimo że, wcześniej napisałem AdminShop. Napisałem na tabliczce tak: AdminShop, 1, B 2:1 S, 24 (24 to sandstone).

A sory... głupi jestem xD jak testowałem to wyłączyłem sobie opa i dlatego nie mogłem pisać AdminShop xD.

Opublikowano

Dobry jestes przed napisaniem posta postaraj się sprawdzić wszystkie mozliwości bo tracisz czas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...