Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] WarRock PSP /FFA

Dynamiczny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Początek to jakby styl skopiowany od p4blo, ten dymek... napis ssie "Dynamo Magic", zwykły arial z notepadzie.

Filmik sam w sobie się zacina nawet przy 360 p... Muzyka nie pasuje za bardzo do tego tempa gry, imo mógłbyś dać 50 % sound muzyki innej i 50 % z gry, takie mi się podobają. + latający niebieski kursor, wkurza niesamowicie....

ps: Przenoszę do media.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Początek to jakby styl skopiowany od p4blo, ten dymek... napis sie "Dynamo Magic", zwykły arial z notepadzie.

Filmik sam w sobie się zacina nawet przy 360 p... Muzyka nie pasuje za bardzo do tego tempa gry, imo mógłbyś dać 50 % sound muzyki innej i 50 % z gry, takie mi się podobają. + latający niebieski kursor, wkurza niesamowicie....

ps: Przenoszę do media.

Zacina sie bo mam słabego kompa.

Nie miałem pomysłu na muzykę...

Kursor nie wiem jak to zmeinic...

320551442138510845087.png
Opublikowano

Zacina sie bo mam słabego kompa.

Nie miałem pomysłu na muzykę...

Kursor nie wiem jak to zmeinic...

Spróbuj zrobić wszystko, żeby nastawić kompa do nagrywania, przyśpiesz go wyłączy wszystko itd :D

Muzyka... nie musi być wyrafinowana, lecz energiczna, która do tempa gry przystaje... :P

Kursor, hmm, jakim programem nagrywasz?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Spróbuj zrobić wszystko, żeby nastawić kompa do nagrywania, przyśpiesz go wyłączy wszystko itd :D

Muzyka... nie musi być wyrafinowana, lecz energiczna, która do tempa gry przystaje... :P

Kursor, hmm, jakim programem nagrywasz?

camtasia studio 8

Opublikowano

Nie chciał bym być jakiś taki nie dobry że krytykuje kogoś ale coż najwyżej bede hejtenowany przez innych tak to :

1. Wilczek ma racje początek zjechany od p4blo -.-

2. Co do jakości filmiku to nie ma co się wypowiadać...Wszystko rozumiem że 1 filmiki itp...

3. Po za tym nie pokazałeś za wielkiego skilla a z tego co widze to jest psp a tam nie ma jakiś wielki skillowców...

4. Jak już nagrywasz to pamietaj żeby pokazać widzowi dobra gre no po prostu skill-a :D

5. Jak masz słabszego kompa to polecam Ci do nagrywania Bandicam fajny mily programik B) .

6. Co do muzyki to nie mój gatunek, do gry takie jak WaRrock potrzeba szybkiej muzy ale jestem też zdania że w swoich filmikach powinna znajdować

się muza która się Tobie podoba B) Więc wybieraj takie nuty żeby podobały się Tobie i widziowi :D

PS. Hejtujcie mnie ^^ po prostu powiedziałem swoje zdanie i udzieliłem pare rad mam nadzieję że przydatnych.. :P

btw wolny kraj moge wyrażać swoje zdanie xD

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Nie chciał bym być jakiś taki nie dobry że krytykuje kogoś ale coż najwyżej bede hejtenowany przez innych tak to :

1. Wilczek ma racje początek zjechany od p4blo -.-

2. Co do jakości filmiku to nie ma co się wypowiadać...Wszystko rozumiem że 1 filmiki itp...

3. Po za tym nie pokazałeś za wielkiego skilla a z tego co widze to jest psp a tam nie ma jakiś wielki skillowców...

4. Jak już nagrywasz to pamietaj żeby pokazać widzowi dobra gre no po prostu skill-a :D

5. Jak masz słabszego kompa to polecam Ci do nagrywania Bandicam fajny mily programik B) .

6. Co do muzyki to nie mój gatunek, do gry takie jak WaRrock potrzeba szybkiej muzy ale jestem też zdania że w swoich filmikach powinna znajdować

się muza która się Tobie podoba B) Więc wybieraj takie nuty żeby podobały się Tobie i widziowi :D

PS. Hejtujcie mnie ^^ po prostu powiedziałem swoje zdanie i udzieliłem pare rad mam nadzieję że przydatnych.. :P

btw wolny kraj moge wyrażać swoje zdanie xD

Co do 1 to tak naprawde to wzielem od stromego który to zrobił (ten dymek i wejscie napisów) racja p4blo tez go uzywał.

3. nagrywałem FFA wbiłem przy 15 killach i jeszcze to wygrałem i mi sie nie zapisało...

Opublikowano

Moje intro xD bede musia zrobic nowe xD A co do filma mi sie strasynie scina muza nie pasuje i kursor myszki jak mnie to drażni

Nie twoje tylko od stromego. Chyba ze mi zrobisz własne :D bo nie umiem.

Opublikowano

Nie twoje tylko od stromego. Chyba ze mi zrobisz własne :D bo nie umiem.

ja mam Tylko muze od stromego a efekt z dymem z chomikuj sam robilem nawet nie wiedzialem ze jest takie intro na youtubee

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...