Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 4 problem

NEC123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dzis zainstalowalem GTA4 i opuscilem logowanie do jakiegos servisu. Po tym wszystkim wyskakuje mi blad .

post-588751-0-44072800-1374670035.png

Opublikowano

Tylko reset pc nic nie daje :(

Spróbuj reinstall'nąć javę i wgrać od nowa GTA jako Administrator ze zgodnością z Windows XP :)

Opublikowano

Ten błąd wyskakuje ci podczas włączania GTA IV czy podczas instalacji?

Napisał ,że nie.

Cytuję:

Witam , dzis zainstalowalem GTA4 i opuscilem logowanie do jakiegos servisu. Po tym wszystkim wyskakuje mi blad .

Opublikowano

Zaraz to sprawdze , ale troche to potrwa bo gta instaluje sie bardo dlugo .

Ps. Po zainstalowaniu javy nadal jest blad (przed wgraniem javy wgl jej nie mialem)

A teraz jak zainstalowac ze zgodnoscia XP na Win 7 64bit?

Opublikowano

Czyli masz GTA IV na XP a masz system Win 7 ?

Pobierz najnowszego patcha i gdy to zrobisz (po instalacji) kliknij prawym na crack'a -> Właściwości -> Zgodność -> zaznacz "uruchom ten program w trybie zgodności z: -> i wybierz Windows 7

Opublikowano

Wszystko mam na win 7 ultimate 64bit.

A i wyczytałem ,że można zrobić to na 2 sposoby.

1) uruchomić GTA w oknie za pomocą commandline :)

2)

Jak nic nie pomoże to zainstaluj DirectX z płyty GTA IV. Chyba będzie na płycie numer1.

A jak to jeszcze nie pomoże, to zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej, a jak nic a nic nie pomoże, to ja nie mam pomysłów.

//Edit: Może karta ci się przegrzewa i wywala błąd ? Albo po prostu karta graficzna w ogóle nie wyrabia i wywala.

//Edit2: No tak, ale może po patchu trzeba zainstalować od nowa stery. (chodź w to nie wieże)

Ale nie wiem czy na 100% działa, możesz sprawdzić i powiedzieć :P

Opublikowano

Nic to nie daje , pobralem nowe GTA 4 i nic .

Ale mam problem bo przy instalowaniu wyskoczyla instalacja DX 9.0 i po prawie calym zainstalowaniu wyskoczyl blad w ktorym bylo napisane ze trzeba sprawdzic w logach jaki to blad , ale o co chodzi to nwm.

!!Ps. Dam sobie juz chyba spokój z ta gra bo to juz denerwuje czlowieka jak tak wielka gra jak GTA4 nie chce sie uruchomic na Win 7 !

No chyba ze ktos wymysli jakis sposob na poprawne dzialanie tej gry (jesli to mozna nazwac gra) na Win 7.

Mam zintegrowana grafike g2030 a tu koles jedzie tez na zintegrowanej g2020

http://www.youtube.com/watch?v=wDZTy_h5G3Y

Opublikowano

Jeśli masz piracką wersję gry to nie płacz że nie działa. Kup orginał na Steam. (cały pakiet GTA od I do IV + Vice City + dodatek do IV kosztuje na allegro 45zł)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Juz dziala :P Tylko jak wgralem save 100% to po ladowaniu obrazkow wywala mnie na pulpit. I mam jeszcze problem z patchami jak je wgrywac.

Opublikowano

a to nie ma związku z płytą lub z crackiem ??

@up napisałem wcześniej a pokazuje mój post później, dziwne :/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...