Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nieskończoność Wardów.

FireShield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś na PBE grałem z takim Xin Zhao który cały czas stawiał pink wardy ( miał kupione te niebieskie oko [ kamień widzenia ] )

Obejrzałem sobie jego replay i on robił coś takiego:

1. Kupił kamień widzenia, postawił poza bazą koło inhibitora te wszystkie wardy.

2. Wrócił i przełożył kamień widzenia z 1 slota na 2

3. Kupił pink warda.

4. Zamienił pink warda z kamieniem widzenia.

5. Pink ward znikł.

6. Miał nieskończoność pink wardów używając kamienia widzenia.

Wie ktoś może jak to zrobić? Jego nick to: Ad Hominem tego bugu używał na rankedzie Xin Zhao 5/11/9

lucyfergif.gif

Opublikowano

Średnio mi się wydaję, żeby to było możliwe.

W internecie na różnych forach nie znalazłem na ten temat żadnych informacji -.^

Ale chętnie spróbuje to zrobić wieczorem, dam edita i opisze co i jak ;)

Opublikowano

Dziwne..

Ale na PBE było dużo bugów i jest:) Też po meczu spróbuje zobaczyć jak coś dam znać:)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

przed chwilką spróbowałem tak zrobić i albo robie źle albo to nie działa , ale chyba bardziej nie działa bo zrobiłem 2x tak samo jak jest napisane i nic nie dało ;/

Opublikowano

Nagrałem amatorski filmik przed chwilą, Kumpel mi współdzielił ekran na skype i nagrałem bo z moim internetem jest to nie możliwe. Widać tam skrawek kupowanych itemków.

oraz jak taric oraz renekton używają tego buga. Zaraz zrenderuję filmik i go wrzucę.

ps. Możecie sami zobaczyć tego buga wpisując w wyszukiwarkę na PBE !! graczy jak np. Crs Dying, Ad Hominem u Crs Dying polecam mecz Taric'iem (win ) I spojrzeć na tamtego renektona zresztą nagrałem wam ten mecz chyba 4 minuty, ale nie widać pełnego ekranu. Mogę później próbować pełny ekran ale mam za wolny internet do tego.. A u gracza Ad Hominem patrzeć mecz Nunu ( lose ) i xin zhao ( lose ) .

@edit zrenderowany

http://www.youtube.com/watch?v=L23nnpNfqDA&feature=youtu.be

Polecam oglądać od 1:00 minuty i mnie wyciszyć dziękuję bardzo miłego seansu : )

@edit2 Zorientowałem się, że u renektona widać co on kupuje dokładniej, możecie patrzeć na niego co on kupuje bo u tarica za dużo nie zobaczycie a korzystają oni z tego samego sposobu.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Ale na PBE pewnie są bugi bo przecież beta testy .. Wątpie żeby na globalu działało ..

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

@up Na globalu zapewne działać nie będzie. J

@ Spróbuję się spytać któregoś z tych panów jak tego buga używać. Jeśli będę wiedział jak możliwe, że nagram filmik jak to zrobić krok po kroku.

@edit Żaden cham mi nie powiedział : (

Ale i tak wiem jak to zrobić :)

Właśnie robię poradnik dotyczący tego.

@Temat do zamknięcia.

lucyfergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...