Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Proszę o pomoc - zostało 1 HP.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Dzisiaj na jednym serverze survival tepnąłem się "dla jaj" do jakiegoś człowieka. Okazało się, że jestem w gildii, w której były 3 osoby z diax eq. Straciłem przez to kilka serduszek, bo zaczęli mnie bić. Wylogowałem się. Potem co kilkanaście minut logowałem się, żeby sprawdzić, czy są. Zalogowałem się niedawno, a zostało mi teraz 1 hp, a do tego się palę. Mam diax eq, a nie chcę go stracić. Co mam zrobić?

Myślałem nad /sethome, ale pomysł by wypalił gdyby ich nie było w gildii.

Macie inne pomysły?

Może spróbowałbym napisać na Skype do admina i napisać mu, żeby mi dał /god albo /gm? Ale pewnie mi nie da. A dałoby się mi dać goda albo gm jak nie jestem na serverze?

AxeePL.png

Opublikowano

Zaloguj się w nocy, gdy ich nie ma. Lub też jeśli to serwer non premium, to zrób drugie konto i ok.2 w nocy tepnij się do siebie, i zbierz eq.

Opublikowano

Najlepiej poproś jakąś zaufaną osobę, aby się tp do ciebie i wtedy jakbyś się spalił, mógłbyś się tp do niego i zgarnąć swoje eq :)

Opublikowano

Tak jak na górze, poproś jedną osobe o przyjście do ciebie, niech zgarnie lave, ogien a gdy juz bedzie zatkane, odczekac chwile w grze i postac juz sie nie bedzie palic ;)

Opublikowano

Podaj IP, ja pójdę tam, gdzie ty jesteś i oddam ci te itemy :)

PS

Podaj skype w prywatnej wiadomości :)

Pomogłem? Nie zapomnij dać lajka, to mnie bardzo motywuje ;)

Opublikowano

Wejdź w nocy, tak żeby nikogo nie było i po kłopocie...

Albo wpisz /spawn, no chyba, że jest ta komenda zablokowana jeżeli coś Cię bije, to wtedy nie wypali.

surprise motherfucker

Opublikowano

Jesli masz kox jabłko przy sobie to zjedz, da Ci Fire Resistance i tam wiele innych bajerów ;P - a jak nie to zaloguj się w nocy lub tepnij sie tam na drugim koncie i pozbieraj EQ.

Opublikowano

Najlepsze rozwiązanie to albo rozlanie wody w tym miejscu przez drugą osobę, albo teleport do niej gdy cię zabije. Masa jest opcji, tylko rób to w nocy
kiedy nikt nie gra.

random.jpg

Opublikowano

Masz tu sethome:

/sethome

Kopiujesz je i kiedy wejdziesz na serwer NATYCHMIAST naciskasz: T potem CTRL+V i ENTER. Musisz to zrobić natychmiastowo, wtedy ustawisz sobie dom i ci się uda ;) pamiętaj że diaxowe EQ spowalnia proces palenia, więc masz kilka sekund.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jeżeli jest to serwer Non-Premium i z logowaniem to po prostu wejdź na serwer i nie loguj się dopuki ogień nie z niknie.
Jeżeli premium to chyba ostateczną możliwą próbą jest /sethome lub drugie konto i /tpa do siebie.

Opublikowano

Spróbuj to powyżej a w ostateczności zalogój się i szukaj wody ;) Będziesz miał mało czasu.

1375795126-U981250.jpg

Rugby to walka, emocje, siła woli i przede wszystkim ogromna mobilizacja i determinacja.

Opublikowano

Raczej mi sie wydaje ze na claimie gildi nie wolno niszczyc ani ustawic sethome. Robac te diax eq zalezy jakie. Jesli masz port 4 i miecz 5/2 wspulczuje.

POMOGLEM?????DAJ LIKE

Opublikowano

1. Spisz kordy

2. Zrob 2 konto lub popros znajomego o pomoc

3. Pojdz na kordy spisane przez siebie

4. Zaloguj sie na 1 koncie zabij sie i wez 2 kontem eq

5. /tpa 2 konto do 1

Pomogłem daj Like :)

Kliknij, aby przejść do prezentacji!
uMRdlxV.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...