Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Free sejuani

Robczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przywoływacze!

Mam pewien problem. Na rosyjskich serwerach dostaje sie sejuani + skina za free. Z racji, iz ide z east na west postanowilem zachaczyc o rosje (aby zdobyc skina), jednak po przeniesieniu na owy kontynent nie otrzymalem skina. Rozmawialem ze znajomym i mowil, ze trzeba troche poczekac. Moje pytanie brzmi ile bede musial czekac i czy dostane tego skina.

PS: Uciekam z east, bo przez polskich graczy moje cisnienie gwaltownie skacze na kazdym meczu. Jestem w GOLD I, a mimo to caly czas trafiam na polaczkow (gram przeciwko gold I/II wiec to nie wina mmr). Zreszta sami wiecie jak to jest :)

Opublikowano

Jedno pytanie ty jakiej narodowości jeżeli cię denerwują polaczki (Polacy) ?

Ja tam nie mam problemów z tym , że mam team Polaka .

Dla mnie najgorszymi graczami są i będą grecy .

Skina jeszcze nie ma BTW.

Opublikowano

Jedno pytanie ty jakiej narodowości jeżeli cię denerwują polaczki (Polacy) ?

Ja tam nie mam problemów z tym , że mam team Polaka .

Dla mnie najgorszymi graczami są i będą grecy .

Skina jeszcze nie ma BTW.

On nie mowi o polakach tylko o polaczkach a to nie to samo. Jak dla mnie przejscie na west nie rozwiaze twojego problemu polowa polakow juz tam jest , "polaczki" to dla ciebie usprawiedliwienie ze nie mozesz wybic sie na wyzsza dywizje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja nie wiem co wy do tych grekow chcecie. Ostatnio spotykam calkiem sporo grekow i wedlug mnie graja.na dobrym poziomie a nawet czasem bardzo dobrym. Najlepsze jest to ze w przeciwienstwie do polakow nie kloca sie o linie i nie wyzywaja innych. Znaja tez troche wiecej slow po angielsku i umieja skladac zdania w przeciwienstwie do polakow ktorzy znaja tylko: fuck you, motherfucker, stfu itd.

@ Top

Skorke dostaniesz jak wyjdzie na razie jeszcze nie zostala podana data. Pograj z ruskimi moze ci sie spodoba :)

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Skórka powinna wyjść niedługo, po wyjściu odczekasz jakiś tydzień i dostaniesz. Osobiście uważam, że nawet dla tej skórki nie opłaca się wyjść. Absolutnie nic nie rozumiesz, ponieważ widzisz tylko cyrylicę, gdy napiszesz coś po angielsku to zauważysz coś w stylu "this is russian server, gtfo". Jak pingujesz to nikt, ale to absolutnie nikt nie zwraca na to uwagi. SS, RE, etc. piszą tylko po rosyjsku. Poziom gorszy od EUNE. Jak chcesz przenieść to tylko smurfa. Jak nie przeniosłeś smurfa to jesteś [...]

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Opublikowano

1.Jesli przeniosłbym konto teraz, to czy od razu dostane champa czy dostane wraz se skinem potem?

2. Mam smurfa tam, mam cait i voliego za free. Czy dostane dodatkowo sejuani?

Opublikowano

Juz wszystko sie dowiedzialem (od ruskow w grze) skin na rosji dostaje sie tylko i wylacznie od platyny V

Moze elo hell to stan umyslu jednak po przeniesieniu na rosji duzo lepiej mi sie gra. Teamy sa ogarniete (nie mowie tu o skilu, bo to inna sprawa).

Ciekawostka: Po przeniesieniu na ruski serwer przenioslo mnie z GOLD I do GOLD V (mmr mialem normalne, wiec to nie wina tego)

Skórka
powinna wyjść niedługo, po wyjściu odczekasz jakiś tydzień i
dostaniesz. Osobiście uważam, że nawet dla tej skórki nie opłaca się
wyjść. Absolutnie nic nie rozumiesz, ponieważ widzisz tylko cyrylicę,
gdy napiszesz coś po angielsku to zauważysz coś w stylu "this is russian
server, gtfo". Jak pingujesz to nikt, ale to absolutnie nikt nie zwraca
na to uwagi. SS, RE, etc. piszą tylko po rosyjsku. Poziom gorszy od
EUNE. Jak chcesz przenieść to tylko smurfa. Jak nie przeniosłeś smurfa
to jesteś [...]

Nie wiem o czym Ty piszesz. Normalnie mozna pisac po ang, jezyk mozna przestawic na polski czy ang, a jak gracze wiedza ze nie jestes ruskiem to pisza ss. Poziom moze nie jest zachwycajacy lecz duzo, duzo przyjemniej sie gra, poniewaz nikt tam nie flamuje. Tak czy siak wole rosje niz east, a west niz rosje

Opublikowano

Skórke dostaniesz jakiś czas po wyjściu bo dużo ludzi chce to mieć i sie przenoszą a czasem (rzadko) kupują za 2,6k przenoszenie dlatego trzeba czekać :P

BTW. Wiecie że polacy mieli dostać skina Husarza Xin Zhao ? :D

Opublikowano

Skórke dostaniesz jakiś czas po wyjściu bo dużo ludzi chce to mieć i sie przenoszą a czasem (rzadko) kupują za 2,6k przenoszenie dlatego trzeba czekać :P

BTW. Wiecie że polacy mieli dostać skina Husarza Xin Zhao ? :D

Mieli dostać? Lol dostali, ale tylko beta testerzy, nie tylko polacy, każdy kto testował polską wersję językową.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...