Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bug na PTSy 50-60

kololuki98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idziesz do tego pomieszczenia z tymi 3 npc (obok górskiej jaskini 3), używasz różdżki, wracasz do tego spawnu i znów używasz - ZNALAZŁEŚ POLE!, użyj kamienia pts - ZROBIŁEŚ CP! :P

Opublikowano

i w srodku w tedy idze sin dolem i robi kazda dzwignie x3 :)

Na dole... , środkiem to wk itd idą , naucz sie pierw..

Idziesz do gorskiej i jak stoisz w tym kółku ( portalu ) uzywasz rozgi.. wracasz idziesz tam na spaawn kremu uzywasz masz pole proste..

Opublikowano

Wchodzisz do Jaskini Wodza, odchodzisz dalej tam (żeby nie odkryło innego pola, najlepiej gdzieś w rogu), używasz różdżki życzeń, wychodzisz idziesz na miejsce spawnu w Zachodnim Kremie i używasz różdżki życzeń, GRATULACJE! WYKRYŁEŚ/AŚ POLE!, następnie używasz Kamienia Grupy i wchodzisz ze swoją grupą. Ja robiłem z Wk i magiem + ja jako mag (teraz gram łukiem) i dawaliśmy radę.

Załączam schemacik jak szliśmy.

Holy-> -> -> -> \/

WK-> -> -> -> > = > > ()

Red-> -> -> -> /\

Ponieważ, ja byłem lowem, który miał słabe sp i eq to zostawałem przed ostatnim pomieszczeniem i Sb tam siedziałem. Tak tak, ja byłem wtedy redem xD, licze na lajk :)

21763212208256662512.png

Opublikowano

tak dla ciekawostki

dolnymi pomieszczeniami nie trzeba chodzic a kolega w pierwszej odpowiedzi Ci wyjasnil jak ten bug zrobic.

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...