Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAPOWIEDŹ | Lixium IndustrialTech | Non-premium | Mody | Skiny | Launcher | Dedyk | Nieograniczone cuboidy | Wiecej info w pierwszym poscie !

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram na pewno :), grałem na jednym lixium industrial tech :) teraz będzie jeszcze lepiej bo Nieograniczone Cuby!!!!!!! najlepszy jak dla mnie serwer :D.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na ten serwer grałem na poprzedniej edycji i było super.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

@up Teraz bedzie jeszcze lepiszy serwer wlasnie robie prezentacje postaram sie dodac jak najszybciej ; ].

Edit@ Wlasnie chcialem dodac prezentacje i nie moge ; / . Mozecie otwierac spoilery ? bo nie wiem czy to wina mojej przegladarki czy cos sie syplo u mpcforum .

Opublikowano

Twojej przeglądarki wina na firefoxie nie mogę otworzyć, a na chromie mogę.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Jeżeli zrezygnujecie z gregtecha również chętnie zajrzę na wasz serwer

Z gregtecha nie bedziemy rezygnowac , jestesmy serwerem na dluzsza mete a nie na jeden miesiac . Bez gregtecha nie ma sensu w ciagu 3-4 dni grania mozna wszystko osiagnac , po czym nie ma juz czego robic na serwerze i sie nudzi ,

Twojej przeglądarki wina na firefoxie nie mogę otworzyć, a na chromie mogę.

Mi na zadnej nie dzialalo , ale juz to sam naprawilem .

Opublikowano

Kiedy start serwera ? Jakie planujecie dodac modyfikacje ?. Juz sie fajnie zapowiada serwer po tych biomach , a co dopiero do reszty modow. Wczesniejsza edycja byla dobra a mam nadzieje ze ta bedzie jeszcze lepsza . :D Na to wyglada .Moge sie zalozyc jak sie postaracie i dopracujecie ten serwer to spokojnie bedzie gralo 100 + osob . Wczesniej pamietam gralo po 50-60 osob to byly czasy a potem komar musial ddosowac ;c .

Opublikowano

Z gregtecha nie bedziemy rezygnowac , jestesmy serwerem na dluzsza mete a nie na jeden miesiac . Bez gregtecha nie ma sensu w ciagu 3-4 dni grania mozna wszystko osiagnac , po czym nie ma juz czego robic na serwerze i sie nudzi ,

G Prawda. Jak słyszę, że greg tech ma wybawić serwery od chwilowego grania to mnie krew zalewa. Kiedyś nie było greg techa i gracze siedzieli na serwerze miesiącami. Kwestia polega na albo odpowiednim skonfigurowaniu modów (tak by celem było zdobycie solarów, a tworzenie uu matter się nie opłacało, albo opłacało dopiero przy xxx solarów po miesiącach gry) albo urozmaicenie rozgrywki czystego freebuilda zmieniając rozgrywkę na np Wojny gildii. Były już takie serwery w przeszłości i doskonale funkcjonowały, gdzie te mody stanowią taki "smaczek" urozmaicający rozgrywkę.

Opublikowano

Greg Tech jest to świetna modyfikacja umilająca rozgrywki i także ją utrudniając dodaje multum nowych maszyn które się przydają na pewno zagram nie którzy znają mnie z poprzedniej edycji jak serwer wystartuje to powiem mój nick ^^:D

Opublikowano

G Prawda. Jak słyszę, że greg tech ma wybawić serwery od chwilowego grania to mnie krew zalewa. Kiedyś nie było greg techa i gracze siedzieli na serwerze miesiącami. Kwestia polega na albo odpowiednim skonfigurowaniu modów (tak by celem było zdobycie solarów, a tworzenie uu matter się nie opłacało, albo opłacało dopiero przy xxx solarów po miesiącach gry) albo urozmaicenie rozgrywki czystego freebuilda zmieniając rozgrywkę na np Wojny gildii. Były już takie serwery w przeszłości i doskonale funkcjonowały, gdzie te mody stanowią taki "smaczek" urozmaicający rozgrywkę.

Po pierwsze , bylismy pierwszym serwerem z gregtechem, chcielismy byc oryginalni , wprowadzic cos nowego ,fajnego .Ciagle ten same mody ?to juz zaczelo byc nudne . Po drugie , my jestesmy wlascicielami serwera i bedziemy go robic wedlug wlasnych upodoban. Nie zalezy nam na graczach tylko na dobrej zabawie , nie robimy serwera dla pieniedzy wiec graczy nie musimy oczekiwac i tak sami przyjda bo serwer bedzie dopracowany do tego bedzie launcher dla non premium

dzieki ktoremu duzo osob bedzie moglo sobie pograc .Jezeli chcesz serwer taki jak pisales wyzej to sam go stworz i prowadz ...

Opublikowano

Hej ale nie musisz od razu hejtować ani używać argumentu "chcesz to sobie postaw serwer". Ja tylko wyskoczyłem z propozycją odstąpienia od gregtecha gdyż na takim serwerze chętnie zagram i oburzyłem się czyimś stwierdzeniem, że bez gregtecha serwery nie są w stanie istnieć.

Opublikowano

To nie jest hejt . Wracajac do propozycji , napewno jej nie przyjmiemy z powodu chocby nawet takiego ze gregtech jest utrudnionym craftingiem ic2 .

Kiedy start serwera ? Jakie planujecie dodac modyfikacje ?. Juz sie fajnie zapowiada serwer po tych biomach , a co dopiero do reszty modow. Wczesniejsza edycja byla dobra a mam nadzieje ze ta bedzie jeszcze lepsza . :D Na to wyglada .Moge sie zalozyc jak sie postaracie i dopracujecie ten serwer to spokojnie bedzie gralo 100 + osob . Wczesniej pamietam gralo po 50-60 osob to byly czasy a potem komar musial ddosowac ;c .

Nie mam pojecia kiedy wystartujemy , jak sie uda to w przyszlym tygodniu . Ddosow juz nie bedzie , wiec nie masz o to sie martwic .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...