Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] początki

FableTLC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gram manipulującym czardziejem (półeflem) mam obecnie 15 lvl. Gdzie mogę kupić jakieś lepsze eq i co robić w grze. Cały czas misje? Mam około 70 srebrnych monet i 100 diamentów. Jestem nowy i nie bardzo wiem w jakie skille dawać itp. Czekam na rady.

Opublikowano

daily quest to te pod N? gdzie moge się modlić?

Dzienne zadania pod L górny dolny róg.

Przy ogniskach można się modlić, używając CTRL + I

xD 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up - możesz rozwinąć wypowiedź?

Chodzi jemu o to ze dla tej klasy , najlepszą rasą będzie Diablę i Człowiek (ale go nie polecam) najlepszą rasą będzie diablę z powodu statystyk.

xD 

Opublikowano

Ale dlaczego akurat tak?

Czy te 2 punkty aż tyle robią?

Zawsze coś dają , czasem nawet bardzo dużo. W twoim przypadku jest to Mag , czyli 2 mniej inteligencji to około 5 % mniej obrażeń że skili.

xD 

Opublikowano

Stwórz najlepiej nową postać, bo źle rasę wybrałeś pod CW. CW only thiefling/human.

Guzik prawda. ;) Klasę dobiera się pod AS, które zwiększają się wraz z lvl. Z tego względu najlepsza rasą jest Diable lub Elf.

Zawsze coś dają , czasem nawet bardzo dużo. W twoim przypadku jest to Mag , czyli 2 mniej inteligencji to około 5 % mniej obrażeń że skili.

Akurat człowiek wypełni tę różnicę przez dodatkowe punkty osiągnięć.

Opublikowano

Ale jakto... Z tego co pamiętam, przy tworzeniu postaci dostałem info, że moim podstawowym atrybutem jest właśnie INT i to przy nim miałem +2...

A jestem Niziołkiem, Magiem Manipulującym.

Także ten

Opublikowano

Ah, no jeszcze sporo nauki przede mną.

W każdym razie dzięki za odpowiedzi - są one mieszane, więc na razie zostanę przy tej postaci :)

Także ten

Opublikowano

@Up.

Jeżeli, chcesz zrobić dobrą postać najpierw się zdecyduj kim chcesz grać, a potem zajrzyj na forum i na pewno ktoś Ci pomoże zrobić dobrą postać. Poza tym masz poradniki na forum.

39935986022375653157.png

Opublikowano

Nie mam parcia na bycie najlepszym, dla mnie gra to zabawa, więc wolę sam ją odkrywać, ewentualnie w trudniejszych momentach posiłkując się poradnikami, zamiast grać tak jak każą inni :)

Ale dzięki za informacje.

Także ten

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...