Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Triador.pl

Sh0ck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Myślę, że jak upadł serwer triador.pl wielu z Was ma pretensje do admnistracji. Serwer był naprawdę niezły ( poza parymi rażącymi bugami), a został zniszczony przez samego założyciela Lourta...

Co do Lourta to według mnie jest to egoista, który postawił serwer i mysłał, że nic nie będzie robil, a kasa sama przyjdzie. Tak bylo przez miesiąc. Lagi w DT, problemy z logowaniem, niedziałające mapy a nawet nieistniejące mapy, gdzie gracze nie mogli się z nich wydostać, w ogole nie obchodziły Lourta, bo kasa i tak przychodziła za serwer. O aktywności reszty administracji w ogole nie wspomnę. Pierwsze 2 tygodnie gry, wszystkie topowe gildię grały na WH ( pomijając paru graczy)...

W ogóle serwer nie byl stabilny cenowo. Kamyki +4 i KU kosztowały grosze, natomiast rzeczy typu jak fasolki kosztowały krocie. Osobiście w ciągu dnia potrafiłem z mapki 90 wyciągnąć okolo 1500 fasolek. Pomnóżcie x3/x3,5 i macie mój zarobek.

Smok zbugowany. DC tak samo. Nawet było można z początku serwera zamiast zasuszonej głowy dać potę i szło się dalej...

Dlaczego ten temat powstal ? Myślę, że dlatego, aby gracze znaleźli swoich znajomych z serwera i kontynuowali gre na innych wspólnie. Takżę, chcę usłyszeć opinie innych graczy o jakiś niespotykanych bugach itp , albo po prostu, żeby sie pożalili.

Mam nadzieję, że więcej nie zagracie na serwerze Lourta, iGuany, Fakela, Anek, Haya, a gdy będzie powstawał nowy przez nich serwer będziecie odradzali innym graczom!

Z poważaniem - ShocK

Opublikowano

Serwerownia forgame i wszystko jasne... Najgorsza serwerownia w Polsce, może serwery są fajnie pomyślane, ale zawsze są bugi... Nie polecam tej serwerowni i uch serwerów!

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Powiem tak jak każdy prywatny serwer na starcie miał bugi, błędy i problemy. Ja osobiście ich nie odczułem ponieważ nie chodziłem na dc, dt, na smoku byłem raz i nie było żadnych bugów. Zauważ że w chwili obecnej usunięto 90% tych bugów, wczoraj w nocy również administracja pracowała nad serwerem więc nie mów ze mają w niego wylane, chcesz zobaczyć co to znaczy że administracja ma wylane w serwer to pójdź na Elitemt2 tam już od dobrego roku mają wysrane w serwer a tutaj 2 dni jakiś bug wszyscy płaczą i panikują ale administracja się tym zajmuje. Zrób własny serwer i pokaż nam jakie to proste.

pozdrawiam InUtero

Opublikowano

Oj, chyba krótko grałes na tym serwerze :) Przerwa techiczna 30 min w której zostało dodane zapisywanie passow. Hmmm, bardzo duzo zrobili. Fryzury i kostiumy tez z mysla o graczy dodali na ISu ?

Opublikowano

Ojeb** na 4 tyś zł Lourta to mają za swoje... oddali by kase to powiedzieli by jaka była luka na serwie i serw stałby dalej ale kasa dla nich ważniejsza ;)

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Co tu zrobić, mam nadzieję, że powróci serwer pokroju Triadora ;)

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

tak tak wiecie najlepiej gowno by stało taka prawda bo lourt i tak chciał rozwalic triador bo chce zalozyc znowu jakis serwer wiec ale nikt tam nei zagra bo tam samo on jak i forgame to zlodzieje!

Opublikowano

Serwerownia forgame i wszystko jasne... Najgorsza serwerownia w Polsce, może serwery są fajnie pomyślane, ale zawsze są bugi... Nie polecam tej serwerowni i uch serwerów!

Może nie zbugowane, a niestabilne. Almantia miała jeszcze sporo graczy i wyłączyli. O tilianie nie wspomne może z 50graczy było na końcu, ale na początku grom. I tak jest na każdym serwerze forgame.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...