Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zwoje identyfikacji i dom aukcyjny

GGKhrystal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Do 29 lvla jak robiłem małymi zwojami to nic mi nie zalegało w ekwipunku, ale teraz jak mam 38 lvl to co chwile mam pełny lvl ponieważ te zwoje prawie nie lecą - można je gdzieś kupić ?

Drugie pytanie to dom aukcyjny. Opłaca się tam coś sprzedawać na małym lvlu ?

Opublikowano

Więc tak zwoje identyfikacji 29-59 można je kupić za diamenty , lecz nie opłaca się od 40 poziomu leci tego w cholerę , że tak to ujmę. Sam mam teraz ten 60 , identyfikowałem zawsze i zostało mi z 20 zwojów, które zapewne wyrzucę bo są nie potrzebne.

W ah tylko epiki raczej się opyla, ja raz sprzedałem dropnął mi epick dla łotra na 49 i za 7k diamentów poszedł.

xD 

Opublikowano

Więc tak zwoje identyfikacji 29-59 można je kupić za diamenty , lecz nie opłaca się od 40 poziomu leci tego w cholerę , że tak to ujmę. Sam mam teraz ten 60 , identyfikowałem zawsze i zostało mi z 20 zwojów, które zapewne wyrzucę bo są nie potrzebne.

W ah tylko epiki raczej się opyla, ja raz sprzedałem dropnął mi epick dla łotra na 49 i za 7k diamentów poszedł.

A zbierać kamienie, ulepszać do piątki i sprzedawać ? Czy lepiej sobie zostawiać - ile za takie coś bym dostał ?

Opublikowano

A zbierać kamienie, ulepszać do piątki i sprzedawać ? Czy lepiej sobie zostawiać - ile za takie coś bym dostał ?

Nie wiem czy warto , ponieważ na wyższych lv lecą KD +4. a +5 z tego co widzę to są po 5k diamentów.

na początku rób daily questy i się módl , najlepiej na tym wyjdziesz.

xD 

Opublikowano

Warto od pierwszego levela zbierać uroki aż do 60, jak ci się nazbiera tego dużo ulepszasz i tak w kółko, jeśli ci się poszczęści można na tym dużo zarobić.

Opublikowano

Warto od pierwszego levela zbierać uroki aż do 60, jak ci się nazbiera tego dużo ulepszasz i tak w kółko, jeśli ci się poszczęści można na tym dużo zarobić.

Właśnie tak robię, jeszcze nic nie wsadziłem.

Nie wiem czy warto , ponieważ na wyższych lv lecą KD +4. a +5 z tego co widzę to są po 5k diamentów.

na początku rób daily questy i się módl , najlepiej na tym wyjdziesz.

Daily questy ? Co się za nie dostaje i gdzie one są ? Modlić się modle, ale prawie zawsze dostaje tylko jakąś miksturke albo coś bez diamentów.

Opublikowano

Właśnie tak robię, jeszcze nic nie wsadziłem.

Daily questy ? Co się za nie dostaje i gdzie one są ? Modlić się modle, ale prawie zawsze dostaje tylko jakąś miksturke albo coś bez diamentów.

wciśnij na L i tam po prawej stronie (dolnej) masz Dzienne questy i np musisz przejść 3x arenę walk i dostaniesz 3k diamentów etc.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...