Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Porsche 959

xblasterx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DObra dzieki ;) A zeby nie zakladac nowego tematu spytam odrazu czy nadadza sie do jakiejs jazdy te Auta z rotacji co bedzie jutro? (tzn czy zastapia ktores z samochodow w najlepszej klasie za IGC)

-BMW M3 GTS

-Audi R8 4.2 FSi Quattro

-Lamborghini Miura SV

Opublikowano

każde z tych aut znajdzie się u mnie w garażu więc bierz jak masz miejsce bo to dobre auta najlepsza bmka

93988298266825447943.png

Opublikowano

DObra dzieki ;) A zeby nie zakladac nowego tematu spytam odrazu czy nadadza sie do jakiejs jazdy te Auta z rotacji co bedzie jutro? (tzn czy zastapia ktores z samochodow w najlepszej klasie za IGC)

-BMW M3 GTS

-Audi R8 4.2 FSi Quattro

-Lamborghini Miura SV

Audi nie nadaje się do niczego, ma słabe osiągi i niezbyt dobrze się prowadzi, szczerze odradzam.

Miura SV bardzo dobrze się prowadzi, ale nie zwojujesz nią nic w żadnej klasie.

M3 GTS to jedno z najlepszych aut w klasie A ogółem, polecam.

Opublikowano

każde z tych aut znajdzie się u mnie w garażu więc bierz jak masz miejsce bo to dobre auta najlepsza bmka

jeśli chodzi o audi to lepsze jest audi r8 coupe 5.2 fsi qauattro (sorry mój błąd)

93988298266825447943.png

Opublikowano

FLinn twoim zdaniem ta BMK'a bd lepsza od porschaka 911 GT2?

Według mnie M3 GTS będzie nieznacznie wolniejsze od GT2, ale oboma autami spokojnie można wygrywać w klasie A.

Opublikowano

Według mnie M3 GTS będzie nieznacznie wolniejsze od GT2, ale oboma autami spokojnie można wygrywać w klasie A.

nissan nismo będzie mógł mieć rywala w kl. A ? (bo jeżdże nismo )

nie chciałem zakładać kolejnego temtu

93988298266825447943.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...