Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie o kompendium

Draven97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Kupił już Was ktoś może kompendium? Jakie są wasze opinie na temat tego "dodatku"? Chciałbym się podzielić moją opinią, kupiłem bodajże za 7 euro na steam market (opłaca się tam bardziej niż domyślnie poprzez Dotę). Od samego początku spodobał mi się styl z którego można korzystać dzięki kompendium, rozchodzi mi się oczywiście o "Męstwo". Dodatkowo jest 25% expa - czyli jak dla mnie dużo, bo często w grze znajdzie się również inna osoba z kompendium, nie wspominając już o trybie wyłącznie z tym dodatkiem w którym mamy w sumie 350% więcej doświadczenia za jeden mecz. Sprawa z kurierem jest również ciekawa, po kolekcji całych zespołów otrzymujemy nowe skórki dla kuriera, a oczywiście można też dostać inne dodatki jeżeli dobrze obstawimy. Dla mnie na prawdę jest to ciekawa sprawa, a za każde kupno 25% idzie do puli nagród, Valve nie berze całej kasy dla siebie. Przez co pula wynosi ponad 2,5 mln euro. Na pewno minusem jest to, że część bajerów znika po zakończeniu tego turnieju. Jaka jest wasza opinia na ten temat?

Kup teraz (wpisz w wyszukiwarce dota 2 compendium):

http://steamcommunity.com/market

Opublikowano

SHit... Chyba, że chcesz zbierać te karty co teraz dropią.

Kurier kiepski, taunty słabe, a ten HUD to pożal się bogu... W prawie każdym meczu ktoś to ma.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...