Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ravia.eu

shacopl321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Mam pytanie dotyczące banowania na stronce metin2mod.tk jest sposób by zeminić z metin2mod2011sf.exe na przykład na game.bin w przypadku Ravi.eu czy to ustrzeże mnie od bana po sprawdzeniu w logach albo jak do mnie podejdzie nie uwierzy i sprawdzi logi to jak to będzie czy warto ryzykować .? zależy mi by tam pograć ale dropnie hematów parę godzin to nie dla mnie a zarobku innego za bardzo nie chce ;/
Więc jak z tymi logami co może mnie ustrzec ?

2.Czy zna ktoś ID muszli bo po zostawieniu bota nie mam żadnych muszli więc spodziewam się że to wina tego że nie mam wgranego id :)

Dziękuje za pomoc nagradzam lajkami :_)

Opublikowano

Raczej nie ustrzeże Cię to on bana po przez sprawdzanie w logach, a co do muszli, nie jest to wina ID, widocznie żadna nie wypadła:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Muszle ci nie wypadaja bo zrobili tak ze w m1 niedropia (zeby boty sie zabardzo niedorobily)

Muszle leca w m1 jak stawiam boty to mam w przedziale od 1 do 10 w dwie godziny bocenia na x2 dropie.

Id muszli na Ravi 29001

Ta zmiana nazwy powinna być na game.exe ale to wiele nie pomaga mam zmienione a boty i tak łapia bany.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...