Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z modemem

Rexio.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z modemem. Od wczoraj nie mam internetu, lecz nie z powodu nieopłacenia czy coś w tym stylu. Podejrzewam że problem tkwi w modemie, ponieważ zamiast wszystkich kontrolek świecą się tylko 3 ( Power, DS - ta miga, LINK miga co jakiś czas . Chce jeszcze podkreślić że kiedyś też tak miałem ale po 3 dniach wszystko wróciło do normy. Jutro będzie 3 dzień gdy nie będę miał internetu, normalnie bym to przeczekał, lecz jutro będę musiał załatwić ważną sprawę na skype, a tego posta pisze z laptopa gdzie jest linux którego wgl. nie ogarniam.

Proszę o pomoc! Wszystkim z góry dziękuje

Opublikowano

skype zawsze ten sam, ale skoro nie ogarniasz prostych rzeczy to najpierw napraw albo zainstaluj modem/sterowniki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ale czy łączysz się z modemem na lapku przez wifi ?? a i czy przy tym kompie łączysz się przez kabel czy przez wifi ?? a i wina może być od strony dostawcy np. robią coś na rozdzielni lub gdzieś się poluzował kabel więc sprawdz albo zadzwoń do dostawcy i zapytaj się czy nie robią coś na twojej ulicy aaa i możesz też poprosić o pomoc to przyślą ci technika do domu i wszystko sprawdzi i naprawi

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Najlepiej zrobisz jak zadzwonisz do dostawcy internetu i spytasz się ich czy nie ma jakiś prac technicznych. Jakiego masz dostawce?

"Brotherhood of metal"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...