Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SB hack

CiachoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pada pytanie czy istnieje hack na boosty to każdy dostaje odpowiec typu " Niema i nie będzie."

Ale jak przegladalem ten temat http://www.mpcforum.pl/topic/1001567-pytanie-duza-ilosc-sb/ to mnie bardzo zainteresowalo dlaczeczego gości ma tyle bosstow i znalazłem taka wypowiec

kocurek101030.06.2013

nie robie sobie z Ciebie jaj, zapytaj kogos innego o to, powie Ci to samo, te boosty co mam na tamtych kontach sa zbanowane!! boosty generował haker a nie ja, ja nie zajmuje sie tym juz prawie w ogóle, nie mam czasu na takie rzeczy, i nie umiem tego zrobić.Chciał bym umieć, nawet zeby zaraz zbanowali ale zeby dodało SB, ale ja nie umiem... rozumiesz?? zapytaj kogo chcesz czy istnieje boosthack... wysmieja Cię...Nie robie sobie z Ciebie żartów w najmniejszym stopniu.

Więc niby ktoś umie zhakowac boosty ?

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Jestem święcie przekonany, że jest to niemożliwe. Zakup SB jest zabezpieczony na wielu poziomach więc nie da się "nabyć ich za darmo". Dane o tym jakie konto posiada ile Boostów również jest na zabezpieczonych serwerach EA, a do takich danych nie mają dostępu (nie mogą ich zmieniać) nawet pracownicy Elektroników. Wiem, te serwery nie raz padały ofiarą włamań lecz nigdy nie zmieniono danych na nich, jedynie je ukradziono. Jestem również pewien, że osoby posiadające umiejętności i środki do łamania takich zabezpieczeń nie zajmują się takimi sprawami bo co im to da? Już widzę jak taka osoba dostaje się do serwerów EA tylko po to by doładować swojemu bratu 200tyś SB na dziesiąte urodziny "najlepszego braciszku!"

Według mnie: nie.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Kupowanie SB to to samo co kupowanie gier na Originie. Jeśli wejdziesz na swoje konto Origin i zajrzysz do historii zakupów będziesz tam miał rozpisane swoje wszystkie transakcje. Jest tam data, ilość, cena i metoda za jaką SB zostały kupione. Jeśli za te SB coś w grze kupisz np. samochów to również będzie to w historii zakupów. Kradzeź SB polegałaby na włamaniu się do serwerów EA i zmodyfikowanie listy zakupów (niewykonalne! Kilka osób na świecie itd.).. Normalne hacka, boty i cheaty działają na plikach gry które masz na komputerze. Zakup odbywa się na stronie przy pomocy bardzo skomplikowanych metod szyfrujących dane.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

xxx nie mam pojęcia czy działa(sądze ,ze nie) ale komentarze i oceny pod filmem zachęcające. Jednakże ja nie zamierzam ściągać żadnego syfu na komputer i póki nie mam pewności ,ze te pliki są w pełni czyste to nie sprawdzę tego :)

edit. Tutaj masz wersje z tego miecha .. Jak się odważysz tego wypróbować to daj znać ;) xxx

Opublikowano

--- nie mam pojęcia czy działa(sądze ,ze nie) ale komentarze i oceny pod filmem zachęcające. Jednakże ja nie zamierzam ściągać żadnego syfu na komputer i póki nie mam pewności ,ze te pliki są w pełni czyste to nie sprawdzę tego :)

edit. Tutaj masz wersje z tego miecha .. Jak się odważysz tego wypróbować to daj znać ;) ---

nie radze nic ściągać bo na 100% keylloger na kompie

Radzę nie podawać takich linków na forum, z resztą linki zewnętrzne wstawiamy w "code".

benq10r

93988298266825447943.png

Opublikowano

I tak zapewne trzeba zapłacić za to aby pobrać tego Fake więc nawet nie opłaca się tracić czasu na czymś czego i tak nie pobierzesz.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...