Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Tableta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolorek biały ma być

sperm tab

Nexus 7, albo ipad mini, nie ma sensu kupować czegoś tańszego, bo to syf będzie.

Opublikowano

Nexus 7

Co do up z 3g kilka miesięcy temu jakbym kupował to za 1200 bodajże w Media Markt, nie wiem gdzie niby za 1600.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Po raz kolejny polecam Galaxy Note 10.1 / 8.0. Jak będziesz chciał linki do specyfikacji, to napisz na PW.

Jak już piszcie zalety i wady + cene z góry dzięki ; )

Galaxy Note 8.0 - zalety:4 rdzeniowy procesor 1,6 GHz, S - Pen, idealna wielkość wyświetlacza, 2 GB RAM

wady: cena - od 1500zł, brak modułu 3G (funkcji telefonu)

Galaxy Note 10.1 - 4 rdzeniowy procesor 1,4 GHz, duża pamięć wewnętrzna (32) + karty pamięci, 2GB RAM, S - pen

wady: jak dla mnie za duży, taka sama cena, jak galaxy note 8.0

Opublikowano

ipad mini - idealna wielkość ekranu, aktualizacje, system - ios (który jest moim zdaniem lepszy od androida), mniejsze lagi niż na nexusie 7. Cena <1500zl za 16gb

nexus 7 - dobra cena (ok 800zł), całkiem dobry ekran, szybki procesor ale chujowa optymalizacja.

Opublikowano

Tak jak pisalem .

Nexus 7 1 generacja (899 zl komputronik wersja bez 3G ) lub z 3G troche wiecej 1069 zl najtaniej jak znalazlem(allegro)

Chyba ,ze masz troszke wiecej kasy to wlasnie wyszla nowa 2 generacja nexusa 7 .

Ceny: wersja bez 3G - 1300 zl ,a z 3G 1700 zl .

Uzywalem nexusa 7 ( ogolnie calej gamy produktow z wyjatkiem 10) i bylem zadowolony z jakosci wykonania,update prosto od google i szybkoscia systemu.

Chyba ,ze wolisz cos z jablkiem (ipad mini ) tez w cenie nexusa 1 generacji ale najnowszy nexus pozostawil go w tyle jakoscia wyswietlacza i parametrami.

To moja opinia .

Pozdrawiam

11967467.jpg

Opublikowano

ipad mini - idealna wielkość ekranu, aktualizacje, system - ios (który jest moim zdaniem lepszy od androida), mniejsze lagi niż na nexusie 7. Cena <1500zl za 16gb

nexus 7 - dobra cena (ok 800zł), całkiem dobry ekran, szybki procesor ale chujowa optymalizacja.

To w takim razie powiedz jakie inne urzadzenie z androidem ma lepsza optymalizacje na stocku?

Kup sobie ipada, ale musisz liczyc sie z tym ze jak bedziesz chcial miec jakas aplikacje to zwyczajnie bedziesz musial ja kupic.

Jak wolisz aplikacje i gry bez wydawania pieniedzy to wez sobie naxusa 7, np. wersje 32gb uzywanego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...