Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spiderman sawardęga

Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuższego czasu po obejrzeniu tego filmiku zastanawiam się nad zrobieniem podobnego happeningu w moich okolicach. Rozmawiałem o tym z kilkoma znajomymi i ich reakcje mnie trochę zdziwiły mianowicie powiedzieli że jest to dziecinne,w ogóle podeszli do tego bez większego entuzjazmu.Jak widać ludzie na filmie mają z tego niezłą bekę więc nie rozumiem co w tym dziecinnego,byłaby to dla mnie dobra odskocznia od szarej rzeczywistości. Pytanie do was, co o tym sądzicie ?Kostium mogę pożyczyć w każdej chwili od znajomego bo był na jakimś tam balu przebierańców .

Opublikowano

Może i dziecinne, ale ile śmiechu i zabawy. Moim zdaniem takie coś jest spoko, masz jakiś znajomych bez poczucia humoru :c

Opublikowano

Jakbyś chciał robić coś podobnego to wszyscy by mówili, że kopiujesz i nie było by to już fajne.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zależy od człowieka. Są ludzie, których będzie to bawiło, ale są też ludzie których to będzie denerwowało (najprawdopodobniej pierw Cię opierdoli, a potem zadzwoni na policję). Ogólnie to fajny sposób na nadanie trochę koloru do tego szarego kraju.

1374779867-U977016.png

Opublikowano

Zależy od człowieka. Są ludzie, których będzie to bawiło, ale są też ludzie których to będzie denerwowało (najprawdopodobniej pierw Cię opierdoli, a potem zadzwoni na policję). Ogólnie to fajny sposób na nadanie trochę koloru do tego szarego kraju.

Właśnie o to chodzi,dlatego napisałem temat żeby poznać wasze zdanie.

Opublikowano

Ja chcialem zamaskwac twarz i tanczyc w Autobusie do "the time dirty bit" BEP :D

Nicc i nie zrobia, ryzki jest dopierowtedy kiedy wsdziesz do autobuau czy tramwaju albo trolejbusu, wtedy moga cie opierdolic pasazerowie lub kierowca..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To nie jest dziecinne. Po prostu ma poczucie humoru i tyle. Może po prostu ludzie się nie znają na żartach. Jak dla mnie z jego filmików ten jest najlepszy :D

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dobry jest też ten :D

Ciekawe kto kierował tym samochodem ... :P

@Top

Pewnie, że dobry pomysł, takich ludzi brakuje. Idąc pozostaje nam patrzenie pod nogi, za fajnymi laskami i (przeważnie) na stare twarze, starych ludzi, którzy przed siebie niestety zajrzeć nie raczą :(

Opublikowano

Wymyśl coś swojego. A jeśli chodzi o takie happeningi są rzadko spotykane ale są fajne moim zdaniem.

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Polecam kanał Ravgora, Wapniaka i Sadama :D

Sam uważam, że to jest trochę dziecinne ale mimo tego sam zastanawiam się nad takimi filmikami :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Wiecie,ja nie chcę robić z tego jakiejś kariery na YT czy coś,filmik nie wiem czy w ogóle by powstał ,no chyba że zostałoby to dobrze odebrane to wtedy bym pomyślał.Pisząc temat chciałem poznać wasze zdanie jak wy byście to odebrali.

Miło by było gdyby udzieliło się jeszcze kilka osób.

Opublikowano

Są różni ludzie i różne charaktery :) Trochę by to trwało zanim stałoby się monotonne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...