Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zarobić sm na xenox mt2

DeuSEXe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to muj 1 poradnik dziś opisze wam sposoby na zarobienie sm na xenox mt2 ok zaczynajmy

1. Wbijamy postać według mnie najlepiej szamana musimy nim wbić 70 lv a potem lecimy do av2 Tam ładnie dropią brochy 5-10 sm za 1 broche. Do tego dropią perły 1-3 sm 1 perła więc nawet dobry zarobek . Czemu szaman bo ja jak miałem 70 lv i 271 inta całego spota brałem

2. Najlepszy zarobek według mnie kopanie rud kopiemy rudy każdą prócz diamentowego kamienia bursztynu i skamieniałego pnia. 255 rud od 30 sm rzadko sie trafi do 100 sm chodzi .Ci co nie wiedzą z nich się robi zwój metalu wart od 1500 sm do 2500 sm ale aby go zrobić trzeba 180 lv więc lepiej kopać i sprzedawac za mniej albo 180 lv wbic i robić zwoje samemu

3. Podobny jak do 2 łowimy ryby z których może być małż a w niej perła zagłady nie wiem ile warta ale większość sprzedaje 100 sm za 1 perłę

4 Dobry sposób ale nie opłacalny na 145 lv do v9 idziemy tam dropi zwój aury niezdarności 250 sm i zwój cierniowej tarczy 250 sm albo też na dzikiej ziemi lecą zwoje aury osłabienia i duszności 50 sm średnia cena zwoju.

5 Bossy w v6 v7 v8 na to trzeba dobre eq. Zwój z smoka v6 zwój zemsty wart 300 -500 sm często 400 sm ze smoka w v7 zwój trucizny 300sm a z v8 zwój wskrzeszenia umarłych 200-300 sm

6. Na niski lv 120 -130 lub mniejszym dropimy ulepszacze z metkuw w v3 :ninja:

7. Idziemy na tysięczne wojowniki tam dropi pierścień doświadczenia ,księga \lidera nie wiem ile warte każdy ma swoją cenę

8. Robisz elitarne kd od 145lv się robi u ducha sury elit kd +0 warte 600-800 sm

9.Buffamy za sm

10.Dropimy rzeczy z burzowych gór na duży lv

11. Robienie broni na 75 lv z śr lub um za trute śr +50 można zarobic ponad 500 sm

12 Expimy za kase .

To jest 12 moich pomysłów na duży zarobek :D Poradnik 100% moja robota Liczę na like

Opublikowano

Brak estetyki. Źle się czyta + błędy ortograficzne.

Zastnawiam się czy ten poradnik brać na poważnie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Przydatne :D

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Popraw estetyke , do pracy nie mam innych zastrzezen

Tworzę serwer , ktory bedzie bez zbednego syfu ( bedzie on z rodzaju hard) , ktory przeniesie nas do czasow podobnych do 2010-2011 roku .

Oczywiscie exp bedzie troche szybszy jak i drop yang , handlarka roznosci tez bedzie bogatsza .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...