Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Streemowanie z lol'a ( Platyna V)

Low3k1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc tak , chciałbym zacząć stremowac z lol'a . Jestem w Platynie V i jestem ciekaw czy by ktoś oglądał ;) prosiłbym abyście napisali w tym temacie czy jesteście chętni przeżywac ze mną emocje :D czekam na szybkie odpowiedzi !

Opublikowano

Jaka jest Twoja ulubiona pozycja i champ ? Rankedy z chęcią bym oglądał , przy okazji trochę się podszkolę ;)

Opublikowano

Jaka jest Twoja ulubiona pozycja i champ ? Rankedy z chęcią bym oglądał , przy okazji trochę się podszkolę ;)

Właśnie to chciałem się zapytać :D To jak, odpiszesz autorze??

Take it easy my friend

Opublikowano

Jaki sens ma streamowanie, i tak sławny się nie staniesz, zobacz ilu jest polskich streamerów którzy mają diament 1-5, dobrą muzykę, bez ścin a ogląda ich z 10-30 osób, hajsu też nie zarobisz bo z taką ilością widzów nie dostaniesz partnera, poza tym Platyna V to jest żaden poziom więc tym bardziej twoje szanse są mniejsze. Z resztą dla tylu widzów się nawet nie opłaca neta i kompa zamulać.

Opublikowano

Problem w tym że jak chcesz partnera na twotchu to musisz mieć ileś tam followerów - bez tego masz tylko jedą rozdzielczość do dyspozycji (sam możesz ustawić).

Muczaczos (muczaczoslive) grał cały poniedziałek chyba a mial 9-21 widzów jak wbijałem co jakiś czas do niego :>

a on ma 2 konta diax 1 więc? ;D

po prostu pobierz sobie OBS i odpal stream, sam zobaczysz

będziesz miał cieżko żeby przekroczyć 100widzów przy polskim komentarzu :)

Hejo

Opublikowano

Ja z chęcią bym oglądał ,ale nie stream'uj tego co wszyscy bo to nudne ,po pierwsze znajdź jakiś kumpli i graj piątki lub premade ,tylko nie takie aby wygrać tylko na luzie 4fun...

Opublikowano

Streamuj , nie słuchaj sie tego że 30-40 widzów , fximba ma około 1.500 widzów na stream i wzrasta więc widzisz.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Streamuj , nie słuchaj sie tego że 30-40 widzów , fximba ma około 1.500 widzów na stream i wzrasta więc widzisz.

Ale on nie jest fx iMbą lol co ty porównujesz chłopie.

Opublikowano

Moj znajomy streamuje z Diamond I (Unknöwn solo top) i oglada go 5/10osob. Moze to wina tego, ze sie nie reklamuje lecz mimo to uprzedzam, ze bedzie Ci ciezko na poczatku :D

Opublikowano

Tak, bo fximba jest zwykłym, randomowym graczem, bez przeszłości..

Na platynie, będąc polakiem raczej więcej niż 60 widzów mieć nie będziesz, chyba, że będziesz robił konkursy, darmowe rpki etc, to ludzie się rzucą na to i może przy okazji zaczną Cię oglądać, jak nie masz teamu, jesteś tzw. no namem, nowym w tej branży to ciężko się wybić, można próbować. Ale na zarobki nie licz, chyba, że chcesz 4fun coś takiego to jak najbardziej życzę Ci powodzenia.

Opublikowano

Podstawa to pomysł, typu AP Trynd był i się wybił, typ pokazał broken Nunu i też się wybił, ew. kup sobie jakąś ładną perukę :P

Opublikowano

ja bym chętnie oglądał :) jak już wszystko będzie gotowe to podaj linka :) ;P a ty Adolf Hipster nie gadaj już o Diamondach 1-5 bociarzu :) wiem to jest forum o cheatach i wgl. ale taka jest prawda ktoś chce streamować platyne to niech streamuje :) to ty adolfie walnij streama i pokaż siła BoLa :DDD

PS> Adolfie bez tego bota na pewno byś się do diamonda nie dostał a koleś ma platyne bez BoLa :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP i chce pokazać jak się w tej platynie gra bez bota

Opublikowano

Popatrzyłbym, osobiście oglądam gościa z srebra.

W 90% przypadkach gra lb xDD

Gra dobrze, ale chodzi tu o coś innego.

Robimy rajdy na innych streamerów i jest b3ka xD

Pokazuje jakieś gify, fajne premade na ts i jest zabawa.

Myślę, że głównie to musi być.

Opublikowano

Dziekuje , Nie spodziewałem się tylu komentarzy a więc tak, gram każda linnie i gram 4fun :))

Napiszę dokładnie kiedy będzie streem :) Mam nadzieje ,że bedziecie oglądać :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...