Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woodstock 2013

SoiThe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodałem ten temat tutaj, ponieważ w większości ludzie przyjeżdżają tam, aby posłuchać muzyki.

Tak, więc kto z forumowiczów zagości na Woodstocku i ogólnie co o nim sądzicie.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Jak ktoś lubi Punk Rocka to może się cieszyć, bo głównie pod to będzie robiony w tym roku.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Nie każdy lubi, zależy jacy artyści się tam pojawiają.

Lecz często nie przypadają do gustu nikomu ;/

Opener Lepszy ;D

Opublikowano

Jak ktoś lubi Punk Rocka to może się cieszyć, bo głównie pod to będzie robiony w tym roku.

To zawsze było święto punków i ekstremalnych fanów rocka :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

A ja właśnie nienawidzę punk rocka :(

Słucham w sumie większości podgatunków rocka, ale punk.. nie nigdy.

Chociaż można to zinterpretować to jak jeden wielki melanż, na którym gra muzyka na żywo ;)

Opublikowano

Kiedys kazdy o ty marzyl... ;) pytanie "ojciec, moge jechac na Woodstock" bylo... obowiazkowe :) teraz jakos to opadlo. Ale moja kolezanka o tym marzy, dziewczyna czytala biografie jakiegos faceta aby dowiedziec sie czy serio mial chorobe psychiczna, czy tylko o niej spiewal "."

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Admin Cienia
Opublikowano

W 2010 byłem na woodstocku, w sumie to było tydzień zanim się rozpoczeło :D Epicko widiok, puste pola, czyste kible, miodzio :P Razem byłem tam 10 dni i chętnie jeszcze raz bym tam pojechał jednak czasy się zmieniły, przybyło obowiązków i nie da rady ;<

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Serdecznie zapraszam do obozu PGR (Poznańsko - Gdańsko - Raciborskiego). Jak wypytacie o niejakiego "zalewa" (to ja :D) to możemy się razem napić :)

1374788544-U921656.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...