Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plecaki

kaaramba12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz będę kupował sobie włąsny serwer i chciałbym wiedzieć gdzie mogę znaleźć plecaki , bo z moimi 2 mediumami , jakie obecnie mam , lootowanie będzie ciężki . To jakie miejsce polecacie , aby szybko znaleźć plecak ( co najmniej large ) ?

Opublikowano

Więc tak jeśli chodzi o Military Ruck :

Military Ruck baardzo często znajduje w Boulder City w tych namiotach, zaraz obok Item Boxa, można tam naprawde mnóstwo rzeczy znaleźć w tym Kamizelki leki granaty itd.

Military Ruck od czasu do czasu znajduje w Camp Splinter jedno z najlepszych miejsc tak jak boulder.

Military Ruck czaasem znajduje w Noradzie kolo helikoptera.

Medium znajduje najczesciej w Smalville i to jest wedlug mnie najlepsze miejsce do lootowania plecakow typu Medium.

Large częęęsto znajduje w Clearview, przeszukaj wszystkie domki.

Pozdrawiam, jesli pomoglem daj lubie to.

@edit

Alice znalazłem w Norad military base.

Opublikowano

Dzięki , miałem zamiar lootować też to miasto na własnym serwie , więc na pewno zajżę i do namiotów , tak się składa , że nawet wiem gdzie o jest .

@ a jaka jest szansa , że z box'a trafie alice backpack ? i czy można tam znaleźć też inne plecaki( military , large ) czy tylko ten ?

Opublikowano

Dzięki , miałem zamiar lootować też to miasto na własnym serwie , więc na pewno zajżę i do namiotów , tak się składa , że nawet wiem gdzie o jest .

@ a jaka jest szansa , że z box'a trafie alice backpack ? i czy można tam znaleźć też inne plecaki( military , large ) czy tylko ten ?

Wiesz co, czy plecaki dropią z Item boxów to naprawde na ten temat nic mi nie wiadomo.

@Edit, zapomnialem jeszcze dodać że Large respią się w Smalville, od strony Shrute farm jak tą drogą idziesz jest taki dom jedno rodzinny. Trafisz ;) Dokladnie na przeciwko kosciola. Aha i jeszcze Alice znalazlem w Noradzie od glownego wejscia, jest na lewo ten taki budynek blisko 2 hammerow i wiezy, wejdz do tego budynku, wlasnie tam trafilem 2 razy Alice, Pozdrawiam ;) Jesli bedziesz mial jeszcze jakies pytania wal na PW.

Opublikowano

Tu się nie zgodzę , bo ja tylko jakieś 5 razy w życiu znalazlem box'a i raz wypadł mi alice ( jakieś 2 tyg. temu ) , dlatego pytam jaka jest szansa , że wypadnie mi znowu , bo ja znalazłem za mało boxów , żebym mógł mówić o szansach , fajnie jakby powiedział to ktoś kto znalazł dużo boxów .

Opublikowano

ja gram kilka dni znalazłem 3 plecaki bodajze wczoraj military na 25 kg lub 35 kg w kazdym razie najlepszy jak do tej pory ..

ogólnie losowo w róznych czescich mapy raz po prawej na górze, obok jeziora raz w w miasteczku koło strefy ochronnej goblin,

moim zdaniem naprosciej plecak jednak znaleść na innym graczu, wiec ja bym sie na tym skupił wskoczyc na serwer gdzie gra wiecej osób, moze jakis tzw.. miner serwer zachowac sie jak każdy wredny gracz tutaj i ubic biednego zbieracza :-)) moze mnie kto trafi hahaha pzdr i miłej gry życzę

Opublikowano

Odwiedźcie lotnisko, camp splinter, norad. Jesteś początkującym? Zaopatrz sie w Katane/Hatchet/Machete oraz Medykamenty.

Jeśli chcecie na spokojnie polootować słabsze plecaki typu Medium, odwiedźcie Smalville/Clearview.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...