Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] inject bola

gucio6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

windows 7 64 bit. do testu ryze, inject zaznaczone i skrypt zaznaczony ptaszkiem. nei ma info o ijectowaniu... w grze nie jets bol uruchomiony. tzn w tle pracuje moge w nim zmienaic itm, ale nei jest zainjectowany

bb68.png

Opublikowano

windows 7 64 bit. do testu ryze, inject zaznaczone i skrypt zaznaczony ptaszkiem. nei ma info o ijectowaniu... w grze nie jets bol uruchomiony. tzn w tle pracuje moge w nim zmienaic itm, ale nei jest zainjectowany

Spróbuj wyłączyć BoL'a i załączyć go ponownie, tylko teraz Uruchom jako administrator.

8372383248.png
Opublikowano

@up. zapomnaiłem dodac ze wlaczam jako admin, no i jaki mam wybrac inject?

bb68.png

Opublikowano

@uo. jest zaznaczone jak pisałem w 1 poscie :s ;/ czekaj sekunde. wstawie ss jak włączam bola

http://pics.tinyp19561uiu_t.jpgic.pl/i/00421/wjbu

no i

y5arzm4s0aoh_t.jpg

Przepraszam, już przeglądam dzisiaj tyle tematów, że zapomniałem co napisałeś wcześniej :).

Tam obok Inject BoL masz taką lubrykę, gdzie możesz wybrać - zaznacz Lastest.

8372383248.png
Opublikowano

Przepraszam, już przeglądam dzisiaj tyle tematów, że zapomniałem co napisałeś wcześniej :).

Tam obok Inject BoL masz taką lubrykę, gdzie możesz wybrać - zaznacz Lastest.

Niestety dalej to samo, 0 komunikatu w grze nic nie mam ;/

bb68.png

Opublikowano

to zamień na wersje 3.9, i sprawdź czy działa (ale nie pre-HF), możliwe, że nie działa skrypt także. Naucz się pisać tak wgl.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up dzieki, ale teraz ten bol cos mi nie działa -.- zonwu przy logowaniu failed to login

Dzięki :) juz mam :) cls.

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...