Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

internet lte

patrikooop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam internet LTE z t mobile i mam takie pytanie. Limit transferu wynosi 10gb, babka mówiła mi, ze zadne oplaty nie beda naliczone a zwolni tylko predkosc internetu. Internet wzialem z dwoma tabletami. Teraz przejde do sedna sprawy, czy jak wykorzystam to 10gb nalicza mi ladna sumkę czy zwolni jak bylo mowione i nie naliczy oplat ? Z gory thx

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Skoro powiedzieli, że tak będzie to tak powinno być. Możesz sprawdzić na stronie jak to jest albo kontrolować sume. Jak wyjdzie poza 10gb to zobaczysz czy zwolniło.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jak wykorzystasz cały limit to prędkość download spada do 14kb/s a upload do 5kb/s, opłaty nie są naliczane po przekroczeniu

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Chętnie bym sprawdzil, ale przeszperalem cale funkcje modemu, strone t mobile i nic.

@wakc34 dzięki wielkie, bałem sie ze przyjdzie rachunek 100zl+ poniewaz troche na nim sedzialem :D

Temat do zamknięcia.

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...