Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Notebook

Johny950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie , mam pewną sprawę, a więc..

Mam laptopa samsung RC730 i chciałem się dowiedzieć jaka będzie końcówka prawidłowej nazwy komputera . Chodzi mi o konkretnie o to czy jest on s01pl , s02pl , s03pl , czy s04pl . Jak mam to sprawdzić ? :) Daje like za pomoc , bo jestem w tym zielony , a to bardzo dla mnie ważne :) Bo nazwa powinna mniej więcej wyglądać tak Rc730-s01pl przykładowo .

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dobra jest napisane od spodu :) dzięki RobeM :) Rc730-s02pl :) teraz mogę działać dalej .

Skoro pomogliście mi na tym etapie , to pozwolę sobie zadać jeszcze jedno pytanko ..

Mam tego właśnie laptopa na gwarancji i trochę mi się grzeje .. czyściłem go sprężonym powietrzem , ale to mało dało . I teraz wysyłać go do serwisu (ile to trwa?) czy macie jakieś jeszcze lepsze rozwiązania ? Bo jeśli miałbym go sam czyścić to ja dziękuję , za dużo roboty :) Byłem dziś w sklepie komputerowym i tak z ciekawości zapytałem się ile mniej więcej kosztuje konserwacja to powiedział mi że koło 100 zł (dokładna) i zajmuje 2dni ... Co wybrać ? Opłaca się czy nie ? czy Lepiej serwis ??

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...