Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiaxCraft Survival+Gildie [Swietna Mapa][Autorskie,spolczone Pluginy][Czesto Eventy][Rozmaicone Komendy][Timber Mod ] I wiele wiele więcej !.!.!.!

Diaxower07

Serwer  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba sie serwer ?

• Tak
      19
    • bardzo
      9
    • nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

suyg.png
1.6.2

ipserwera.png

083.gifdiaxcrafcik.csrv.cc lub s113.csrv.pl:18055

informacje2.png
083.gif Typ Serwera:Survival + Gildie

083.gif Potwory:Tak
083.gif Zwierzeta:Tak
083.gif PvP:Tak
083.gif Premium:Nie
083.gif Sloty: bedzie powiekszane zaleznosci od tego ile osob bedzie na nim gralo :)
083.gif Biala Lista:Nie
083.gif Nether:Tak

083.gif End:Tak
083.gif On/Off: ikonkabf.png

pluginyy.png
Spolszczone w 99%

Administracja4.png
Pod komenda na serwerze :

/administracja

infododatkowe.png

Rekturacja ON

WZOR na Kidmoda

Imię:
Nick z gry:
Czy posiadasz TS3, Skype, mikrofon:
Od jakiego czasu grasz na serwerze:
W jakich godzinach możesz być na serwerze:
Uzasadnienie podania (co zrobisz będąc moderatorem, coś o sobie):

PODANIA NIE WEDŁUG WZORU BĘDĄ ODRZUCANE!
Pytania kierujcie na:
-skype fifcio7600
-na serwerze do CapitanFlower
Screenshoty

Spawn

driz.png

Srodek Spawnu

Statek

sw4k.png

Arena 1vs1 [ statekwidmo]

rk69.pngprzepraszam za mała grafikę większa nie chciała sie wysłac

Wiesniaki

1KOBv.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo ciekawy spawn :) Ale prezentacja bardzo słaba, prawie nic nie napisałeś o serwerze :D Może jak będę miał czas wejdę i ocenię ;)

Opublikowano

Administracja bardzo ogarnięta, pilnują żeby nie było cziterów i przekleństw. Jeżeli poprosimy o pomoc oni zawsze przy nas się znajdą itp.

Mapa bardzo ładna, dużo eventów i innych rzeczy ZAPRASZAM I POLECAM SERWER GODNY UWAGI. Punkty 10/10!

Opublikowano

Kogo jeszcze oszołomicie że jak coś napisze to dostaję itemki moja opinia taka :

Gram na serwerze i gracz mexio daje mi już diax eq o.O ale mi survival myślę potem patrze epicki statek i piszę znak nagroda na statku kto odnajdzie :)

no to idę szukać i mnie z zaskoczenia gracz zabił z diax eq enchant -.- I JAKI TU SURVIVAL NIE DALI ZABEZPIECZENIA NA STATKU I W DODATKU NIEDA SIE GRAC BO WSZYSCY Z DIAX EQ latają I NOWYCH BIJĄ ... nie polecam totalne g*wno a nie surwiwa

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Kogo jeszcze oszołomicie że jak coś napisze to dostaję itemki moja opinia taka :

Gram na serwerze i gracz mexio daje mi już diax eq o.O ale mi survival myślę potem patrze epicki statek i piszę znak nagroda na statku kto odnajdzie :)

no to idę szukać i mnie z zaskoczenia gracz zabił z diax eq enchant -.- I JAKI TU SURVIVAL NIE DALI ZABEZPIECZENIA NA STATKU I W DODATKU NIEDA SIE GRAC BO WSZYSCY Z DIAX EQ latają I NOWYCH BIJĄ ... nie polecam totalne g*wno a nie surwiwa

hmm pisze ze jest PvP i jest dywan czerwony wiec albo slepy jestes albo co ? + jest tam duzo diaxow emeraldow zelaza zlota + na rolnictwo brodawki i tp wiec musi byc trudno to zdobyc i jest... wiec nieunos sie ..

@topic Zapraszam na serwer !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...