Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do aiona

kijosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukając swego czasu bota znalazłem takie coś:

http://www.roibot.org/forum/threads/release-12-0-8-0.1015/

Co bot potrafi?
-Death point- ustawiamy mu drogę a on już sam po śmierci na spota wróci
-Filtr mobów- nie czepi się nam moba na 50 lvl przy 30 :D
-Automatyczne Off- Po ubiciu wyznaczonej przez nas liczby mobów wychodzi z gry, albo po upływie wyznaczonego czasu
(efektywność bota to na 30-34 lv zabijał po 150 mobów na 31 lvl w godzinę)
-"filtr" skilli- Używa tylko tych skilli jakie mu wyznaczymy (z auto atakiem włącznie :D przez to radzę ustawić"Attack" dla przykładu na 1 miejscu w tym pasku)
-Pasek buffów- Bot używa wyznaczonych przez nas buffów, a tu miła niespodzianka, można ustawiać co ile danego buffa użyje
-Auto rest- Ustawiamy przy ilu HP/MP ma sobie siąść na trawce
-Samoobrona- Podczas odpoczynku w razie bycia zaatakowanym bot wstanie i będzie się bił
-Auto pick up- chyba wiecie co to :D Hotkey też musi mieć więc "Loot" też ustawcie pod którymś numerkiem w "tym" paseczku
-
Wady Bota ;_;
-Nie biega do sklepu/magazynu pozbyć się itemów
-Czasami go wywali z Aiona i będzie potrzebny restart
-Nie ucieka w razie zbyt mocnego przeciwnika(Spartanin)
-Czasami chce popełnić samobójstwo i skacze z klifu xD (serio)
-Jak wam nazbiera adventurers packów 200 to sie popłaczecie przy otwieraniu :D

Teraz jak tego używać?
1.Zakładamy konto na http://www.roibot.org/
2. Logujemy się przy pomocy danych z roibot.org
3. Żeby "dostać" się do bota wybieramy te numerki i klikamy Manage
8gxu.jpgUploaded with ImageShack.com
4.Biegniemy na spota.
5.Będąc na spocie klikamy zakładkę "Waypoints" i dajemy start.
bf8g.jpgUploaded with ImageShack.com
6. Biegamy po spocie (bot będzie biegał naszymi śladami) i staramy się zatoczyć koło najlepiej. Jak skończymy biegać to dajemy stop.
7. Powinno być coś takiego jak tu, wybieramy w Options "Select All Nodes" . Na zielono jest wielkość obszaru po jakim bot może biegać i wybierać przeciwników.
7z3s.jpgUploaded with ImageShack.com
8. Wchodzimy w options i zaznaczamy ptaszki jak tu, dwa na czerwono być muszą ten na niebiesko tylko dla postaci bijących się w zwarciu, czyli cleric albo ranger nie zaznaczają tego.
1x8g.jpgUploaded with ImageShack.com
Zaznaczamy "Auto Loot" na "Eneabled" i wybieramy "Auto loot Key" tem gdzie mamy loot.
Te dwa na czerwono być musząbo inaczej bot nie będzie podnosił loota i nie będzie bił auto atakiem. (mogą być byle gdzie tylko muszą być w głównym pasku)
9qez.jpgUploaded with ImageShack.com

9.Idziemy do zakładki skills i klikamy na "upload" a następnie zaznaczamy interesujące nas skille ( bot widzi tylko te z głównego paska)
0vkc.jpgUploaded with ImageShack.com

Pomogłem? Daj piniądza ;__;

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Grasz na Nexus Elyos - skojarzyłem po nicku Beniona na lfg. Ogółem takie rzeczy dobrze jest zamazywać, razem z swoim nickiem.

Nie powiem bym chwalił tego typu rzeczy ale cóż - parę botów miałem okazję już zabić w Ingission bo elyosi się pochowali, a trzeba było jakoś questa zrobić. Strasznie psuje to grę ale jak kto woli się bawić. Przynajmniej w 4.0 na PvP zonach tego nie zobaczymy, bo ledwo bot wyjdzie to dostanie w łeb i powtórz, powtórz, powtórz...

-Jak wam nazbiera adventurers packów 200 to sie popłaczecie przy otwieraniu :D

Polecam jakiegoś clickera - jedyną rzecz, którą uznaję jako pomoc w tego typu grach. 200 adventure packów? Otwórz 20k greater drenite ore na 60k zwykłego drenitu to zobaczymy kto i jak się popłacze przy otwieraniu. :D

Opublikowano

Ludzie szukają botów, a skoro to forum o botach, to czemu nie wklepać tu takiego czegoś?

Bot jak bot i tak questy powinieneś zrobić, a na wyższych lvl to ten bot przydaje sie nie tyle do expa, co gatheringu. Jest tam ta fajna funkcja, szczególnie dla graczy z gold packiem, wytyczamy mu drogę na tej samej zasadzie co z expem a on biega i zbiera, jak coś zacznie go bić to mu odda. Fajna funkcja bo stawiasz takiego na noc i masz pełne eq wszelakiego śmiecia i parę poziomów zbieractwa/ekstrakcji. Przy garheringu prawdopodobieństwo bana jest znikome bo kto będzie nagrywał kolesia który sobie biegnie gdzieś w siną dal i zbiera?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To i tak oszukiwanie. Nie fair wobec graczy, którzy poświęcają czas na to by wykoksić postać. Co to za frajda z gry skoro program za Ciebie gra :P

Opublikowano

tam jest podana stara wersja bot jest ciągle aktualizowany wystarczy wejść na ich forum w "public releases" i powinna być najnowsza wersja do ściągnięcia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z tego co widzę, nie ma aktualizowanego bota na razie. Mi się crashuje po próbie logowania do bota :P

No to mi sie loguje wszystko fajnie do momentu gdzie powinien byc wyswitlony ten caly numer PID ktorego u mnie nie ma xD

Opublikowano

ale nic i tak ci to nie da bo narazie nie ma akutalizacji tego i nie dziala tym samym co z tego ze sie zalogujesz skoro wp nie zrobisz nawet trzeba czekac az chlopaki zrobia akutalizacje chyba czekaja na cos :D

Opublikowano

twórca pisał ze pracuje nad tym ze względu na 4.0 prawdopodobnie bot będzie dostępny po aktualizacji aiona

Znalazłem w czym może być problem. Bot działa tylko na Aiona 32 bity. Na stronie wydawcy jest instrukcja jak zrobić aiona 32 bity

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poczytaj forum tam pisze. Jeśli na forum cie loguje to i powinno do bota

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

wpisuje passy z rio bot org i wyskakuje inwalid login w BUI_Enc.exe help ?

Napisz login z małych liter i powinno być ok ;)

@edit wie ktoś ja w nowej wersji zrobić waypointy ?? :)

7729614441163031041951.png

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...