Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Caster - jaki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Znudziło mi się już granie łorriorem i chciałbym zacząć czymś nowym tak jak np. casterem chciałem grać huntem ale stanowczo zrezygnowałem ... (chociaż tak szybko on nawala z tego łuku i bez nawet bez kryta takie dmg...)

wersja - 3.3.5

Więc przechodząc do rzeczy podoba mi się bardzo shaman ELE oczywiście.

I tu pytanie czy tym ujdzie grać areny elementalem a nie resto ? Co na nowszych patch-ach - ujdzie ele ? Nie chcę się kaleczyć i być resto, tylko ładne dmg zadawać w ele.

Pewnie ludzie truć głowę będą żebym się resto zrobił ale dobra nieważne ...

Jeśli tak to jaki team do 2v /3v byłby ok ?

PS. Jakbyście chwalili inne klasy od razu proszę boomkina nie podawać (to tylko resto potrafi być ; p)

ALLIANCE

Opublikowano

Na 3.3.5a ele jest bardzo trudnym specem pod pvp , ponieważ zawsze się focusują na tobie . Po drugie nie gra sie z healerami . Najlepsze setupy jakie widziałem to :

Ele + destro lock , Ele + mag fire

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Mag frost jest dobry, ale tylko przeciwko meelasom według mnie. No chyba że warek użyje ci lolstorma na twarz. :D

Opublikowano

Mag frost jest dobry, ale tylko przeciwko meelasom według mnie. No chyba że warek użyje ci lolstorma na twarz. :D

Jeżeli frost mag ogarnia to taki mele to ze stuna nie wyjdzie ;)

Nie gra sie z healerami ? Ele + Disco Best Setup Ever :)

Mam podstawy aby tak twierdzić troszke grać umiem

2500 na AT.

Na at jest wiele przeróżnych setup-ów , ale one wymagają 100% ogaru swojej klasy

1377430129-U769346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...