Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra Akali

dragon45879

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca sie robic Moc Trójcy lepiej kupic cos na Pancerz i moc um nie pamiętam jak to sie nazywało

Pytanie dlaczego bo daje Pancerz i wiecej ap ;d oraz mozna sie na chwilke zrobic nieśmiertelnym

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/akali-the-shadow-assassin-234219 - Tu jest dobry build

@down :D Podałem chyba dobry build do akali

xSiRock_eune_157_1_text.png

Opublikowano

To tak

Maska na akali moim zdaniem jest zbędna zamiast tego proponuje kupić Krzyształowy Kostur Rylai
Zamiast Moc trójcy = Klepsydre [ core item ]
No i Guardian Angel może zostać , ale możesz zamienić na rabadona ;)

Moim zdaniem Rylai i zonia to Core item , ponieważ akali wtedy nie jest papierowa ;P

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Najlepiej robić ją tanky + spellvamp. Czyli jak dla mnie to Hextech, Rabbadon, Lich Bane, Rylai i buty.

aaa no i best item na akali :) Mejai.. jak 20stacków będzie to da Ci : 180AP+15% cooldown i wiadomo + 30% dzieki pasywce rabbadona.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Wystarczy zamienić Liandry i Moc 3 na inne przedmioty. Oczywiście core itemem jest Lich Bane (Zmora liczów). Akali się przyjemnie gra, jednak teraz większość woli Kha zixa.

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca sie robic Moc Trójcy lepiej kupic cos na Pancerz i moc um nie pamiętam jak to sie nazywało

Pytanie dlaczego bo daje Pancerz i wiecej ap ;d oraz mozna sie na chwilke zrobic nieśmiertelnym

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/akali-the-shadow-assassin-234219 - Tu jest dobry build

@down :D Podałem chyba dobry build do akali

MOBAFIRE? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 8S 8S 8S 8S 8S 8S 8S

@topic;Trinity zmień na lisza. to samo z shena.

Opublikowano

Ja nią lubiłem grać na machę, rabadona, sorcerki, gunblade, zhonya, void staffa. Każdy robi ją na własny sposób. Dobrze też działa na niej własnie ten lich bane, abysala można złożyć, wiele zależy od sytuacji, nie zawsze zrobisz tak samo. Wiem, że lich bane jest dobrym itemem, ale ja za nim nie przepadam i nie składam go na żadnym apc oprócz TF. :P

00979453523907008934.png
Opublikowano

Najlepiej robić ją tanky + spellvamp. Czyli jak dla mnie to Hextech, Rabbadon, Lich Bane, Rylai i buty.

aaa no i best item na akali :) Mejai.. jak 20stacków będzie to da Ci : 180AP+15% cooldown i wiadomo + 30% dzieki pasywce rabbadona.

Kolega podał jak najbardziej odpowiedni build na Akali, polecam także. Chociaż zamiast Mejai'a możesz zostawić GA, zależy od gry. Bo jak wyłapiesz focusa, a o to nie problem to słabo nawet z Rylaiem.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...