Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z minecraft Zyczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem że jak pobieram go ze stronki i włączam to pisze na dole ss i tak mi się robi cały czas czekałem 1h i nadal nic nie było Proszę o pomoc.

post-897346-0-86492200-1374602860.png

Opublikowano

Czy wtedy masz internet czy ten problem jest przy włączeniu aplikacji czy jak wciskasz ,,Uruchom Grę''

3728097908.png

Opublikowano

Minecraft Zyczu to keyloger - KrADNIE WSZYSTKIE HASLA (nawet to co wpiszesz na serwerze)

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Opublikowano

Ściągnij lepiej innego launchera...

Jest wiele powodów aby go nie używać :)

Polecam ci ten:

http://www9.zippyshare.com/v/15739258/file.html
Wchodzisz, instaluje ci się, wybierasz na górze wersję, wybierasz nick i Play - szybko, łatwo i bez problemów.

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/aba66ed3edaa07aef4734c548480f27832fa816c486f95c40dd234f6d2bede6b/analysis/
Opublikowano

Dzieci to nie jest keylogger... Używam tego launchera już długi czas i nie mam z tym problemów... Nie lubie KURWA takich dzieci co zobaczą 1 temat i zaraz na całym forum płaczą chociaż CHUJA wiedzą.Pierdolone polaczki,zazdrość zżera. I mam to gdzieś czy dostane warna czy nie, to już jest po prostu przykre co się dzieję z tą Polską..

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Zrób tak jak włonczasz daj [pomin Aktualizacje],albo musisz usunąc tego minecrafta.zyczu i wgrać odnowa i powino iśc,ja też takie coś miałem,usunołem go i działał....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...