Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o Pakiecie Celnego/Krzepkiego (Sniper)

Hycletv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie??
Potrzebuję sniperki do ataku z dystansu, CELNEJ, no i żeby na długie odległości wtrafiała (no może nie długie, ale średnie) a może bakiet brutalnego?
Jestem kamperem, zależy mi na mocy i celności.

Opublikowano

To weź ten pakiet celnego, jak starczy jeszcze, to upatrz m95 w pakiecie.

Opublikowano

Ale wolisz kampić, no nie? Precyzyjna z celnego dodaje 100m do snajperki, a m95 jest do kampienia.

Btw. Jakie masz ustawienia grafiki?

Opublikowano

Tak jak w temacie??

Potrzebuję sniperki do ataku z dystansu, CELNEJ, no i żeby na długie odległości wtrafiała (no może nie długie, ale średnie) a może bakiet brutalnego?

Jestem kamperem, zależy mi na mocy i celności.

Ja osobiście kupiłem snajperem m95 plus jakaś lufa za 2499 funds i nie żałuję :-)

Opublikowano

Tak naprawde samo M95 jest dobre w sobie, dosyć długo grałem bez dodatków i jak sie nie myle bez żadnej lufy miałem prawie 250m

Opublikowano

@up

Samopowtarzalny shit. Na jeden strzał nie zabijesz. Co z tego, że szybciej bijesz, jak dobry snajper trafi cię w głowę ;D.

Ja bym radził m95 i precyzyjna, ale skoro gra jest realna, to czemu m82 ma, mniejszy zasięg od m95?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...