Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile trzeba czekać na kontakt?

Gość koxxxik12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

Siemka.

Napisałem wczoraj do supportu ,że zakupiłem rp ,a nie dostałem kodu zwrotnego dobra odpisali mi itp. Ale przekierowywali mnie na swój zespół billingowy. Miał on się ze mną skontatkować jak najszybciej ,a ja czekam od wczoraj i lipa. Wie ktoś mniej więcej ile trzeba czekać na ich kontakt?

Opublikowano

z mojego doswiadczenia z ich odpisywaniem jest różnie nie raz dostałem odpowiedź po 2h a czasami czekałem i do tygodnia więc trudno jest mi określić to zalezy od spamu który tam będą mieli w danym dniu

oynk.png

Opublikowano

Polski team MI odpisuje do 3 dni raz udało im się odpisać po 2h. L Adamus niezle pracuje

Gość koxxxik12
Opublikowano

Mi tutaj chodzi o billing nie support -.-

Opublikowano

Na kontakt z billingu czeka się zazwyczaj maksymalnie 4 dni, sprawy z tej kategorii są dla Riotu dość ważne.

Gość koxxxik12
Opublikowano

A jak się skontaktują? Telefon ,email ,czy może w grze?

Gość koxxxik12
Opublikowano

Dobra do zamknięcia. Dodali mi o 400rp za dużo xD Chyba nie będe ich informowało tej pomyłce. Powinienem mieć 533 a mam 933 ;P

Opublikowano

Dobra do zamknięcia. Dodali mi o 400rp za dużo xD Chyba nie będe ich informowało tej pomyłce. Powinienem mieć 533 a mam 933 ;P

Myślę, że nawet nie musiałbyś informować. Riot takiego błędu by nie zrobił, raczej ci to dał jako prezent przeprosinowy, za ten błąd, żebyś się nie zniechęcał do kupowania RP. Pozdrawiam :).

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...