Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licytacje.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! :D

Mam do was pytanie, otóż nigdy wcześniej nie licytowałem na allegro, wiem o co tym chodzi ale chciałem się dla pewności upewnić.

Gość sprzedaje xxx przedmiot na licytacji na allegro, został dzień aukcji i jest 0 ofert a licytacja zaczyna się od 1 zł, ja bym dał 2 zł i jeśli wygram to on musi mi ten przedmiot wysłać ? czy są jakieś haczyki typu " ustawił sobie minimalną wartość " albo zakończy aukcje jak zobaczy ofertę nie zadowalającą go ??

; *

Opublikowano

Może odwołać aukcje, ustawić cene minimalną. Przecież nie ma on obowiązku wysłania ci rzeczy którą wylicytowałeś za 2 złote, tym bardziej jeśli jest to np. jakaś cenna rzecz.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To ja pierdole taki handel, jakiś frajer 5 min przed końcem ma odwołać aukcje, -.-

A co w tym dziwnego? Przecież takie rzeczy są legalne. Na przykład w sklepie, w każdej chwili mogą wycofać dany produkt ze sprzedaży. Tak samo jest na allegro.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To po huja wystawia przedmiot za 1 zł jak on go chce sprzedać za 20 dychy, niech wystawi za 20 dych i wszyscy byli by zadowoleni, a tak to wystawi se za 1 zł i se myśli, i tak was w huja zrobię bo zakończe aukcje ...

; *

Opublikowano

To po huja wystawia przedmiot za 1 zł jak on go chce sprzedać za 20 dychy, niech wystawi za 20 dych i wszyscy byli by zadowoleni, a tak to wystawi se za 1 zł i se myśli, i tak was w huja zrobię bo zakończe aukcje ...

Może takie osoby nie wiedzą ile warty jest jego przedmiot. Albo poprostu mają nadzieje że ktoś da jakąś wyższą sume niż przedmiot jest warty.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

OMg. jeszcze nie trafił mi się taki debil co zakańcza aukcje przed czasem. Jak licytujesz to tam pisze, że jest cena minimalna chyba, jak nie pisze a jest od minimum 1 zł a ty dasz 2 zł a on zakończy to znaczy, że wygrałeś i ma ci to wysłać (ale jak nie było ceny minimalnej) a jak ci nie wyśle to podaj go do allegro, załóż tam spór itd .... i jebaj go negatywami.

1390144171-U592769.png

Admin Cienia
Opublikowano

OMg. jeszcze nie trafił mi się taki debil co zakańcza aukcje przed czasem. Jak licytujesz to tam pisze, że jest cena minimalna chyba, jak nie pisze a jest od minimum 1 zł a ty dasz 2 zł a on zakończy to znaczy, że wygrałeś i ma ci to wysłać (ale jak nie było ceny minimalnej) a jak ci nie wyśle to podaj go do allegro, załóż tam spór itd .... i jebaj go negatywami.

Często nawet to nie wystarcza, czytałem conieco ostatnio na ten temat, te allegro to jeden wielki przekręt, mozna komuś na twarz nasrać a ich to nie wzruszy.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Allegro takie mega bezpieczne nie jest, w dodatku akcje typu zabawa z tymi cenami minimalnymi to porażka. Jeśli coś chcesz kupować na allegro to polecam ze sklepów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...