Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Normale/Drafty z bronzami

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, otóż to jest mój lolking

http://www.lolking.net/summoner/eune/29521273
i chodzi mi o normale. Piszę, że mam prawie 290 winów, i 250 lostów, a cały czas rzuca mnie na noobków, i bronzów.

Chodzi o to, że chciałbym normalnie poćwiczyć przed rankami, a więc od ilu winów zaczyna się granica silver III?

@down Zglaszam cie za spam nabijaczu postow -.- a ja to za byle gowno warns dostaje... Jakbys nie zauwazyl zagralem prawie 300 rankow

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Granica Silver 3 najprawdopodobniej od 7/10 (o ile się coś nie zmieniło).

Jeżeli jesteś unranked, dorzuci Cię do jakichkolwiek graczy, z jakiejkolwiek dywizji. Wbij jakąś dywizję, to będzie prawdopodobnie dobierać do twojego poziomu z dywizji (MMR).

8372383248.png
Opublikowano

Na normalach przeciwnicy są dobierani tak :

Podobna ilość wygranych NORMALI co ty. Na diamenty itp masz szanse może z 30% że trafisz.

Opublikowano

Człowieku wbij platyne będzie losować platyny masz silver losuje bronzy no co zrobić i przy okazji twoja sygnatura jest strasznie sucha

oynk.png

Opublikowano

@up no tak, ale kiedy zacznie die gra ma poziomie ma normalach? 500? 700?

Ludzie zostają dobierani ze względu na kilka czynników:

• Win Ratio
  • Ilość posiadanych raportów za słabą grę
  • Lvl

Jako, że masz 30lvl, to trzeci czynnik odpada. Raportów ilości są dosyć znikome. Wszystko skupia się na Win Ratio.

Twoje jest dobre i dlatego dostajesz graczy którzy mają podobne. Nie zapominajmy, że Brąziak też może mieć podobne, dlatego może ci wylosować również i jego. Wszystko moim zdaniem zależy więc od farta i tyle, system równie dobrze może wylosować ci ludzi z Golda jak i z Brązu, bo dywizja nie idzie w parze z normalami i nie ma na nie wpływu.

Opublikowano

i chodzi mi o normale. Piszę, że mam prawie 290 winów, i 250 lostów, a cały czas rzuca mnie na noobków, i bronzów.

Chodzi o to, że chciałbym normalnie poćwiczyć przed rankami, a więc od ilu winów zaczyna się granica silver III?

@down Zglaszam cie za spam nabijaczu postow -.- a ja to za byle gowno warns dostaje... Jakbys nie zauwazyl zagralem prawie 300 rankowI

@down Zglaszam cie za spam nabijaczu postow -.- a ja to za byle gowno warns dostaje... Jakbys nie zauwazyl zagralem prawie 300 rankow

Nie a co ??? ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...