Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Alzoria#1 ~ Azaron powraca

Revius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nismo tylko najpierw się handlarzy naucz edytować zanim się wezmiesz za serwer..

Chyba ze Teodor style ... Pobrać gotowca , skopiować , wkleić , odpalić serwer .. , WSZYSTKO GOTOWE

@ topic Kiedy start?

No ja wiem i nauczyłem się. Teraz stoję na etapie edycji dropu ale to niezbyt dobrze idzie :(

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram sobie :D

Widać że zna się na rzeczy :D

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

@Omniscient Here

@Blagom ty już wyjdź wielki bogaczu (górniku) ojcze nieistniejącego dziecka oraz mieszkańcu Afryki z fałszywym kontem w Polsce widzę prosisz się bym ja wstawił kilka śmiesznych rozmów z tobą w których tak narzekasz na nismo i piszesz baśnie pokroju Mickiewicza

@Reszta Hejterów

Możecie się nie kłócić? temat nie powstał po to by jakaś banda dzieciaków ze slumsów cisnęła siebie nawzajem , od tego macie pw

@Endymion

o co cie kurwa prosiłem? Nie rozumiesz tego co do ciebie pisze/mówie? Mam użyć perswazji?

@Topic

Wciąż czekamy na maszynę dziś już będzie także wkrótce możecie spodziewać się zapowiedzi

No joj, bo śmiać mi się zachce... Mówiłeś mi że przyjedziesz do mnie i co co? nic...

Aa no fakt, zapomniałem że Ty nie wiesz gdzie mieszkam :>

Taki mądry byłeś i tak wszystko miałeś przemyślane, a jednak ktoś Cię 'wyujał' bardziej niż Ty kogoś :33

Rozmowy ze mną dawaj ;d chętnie się pośmieje ;)

To nie Ja kupuje dom za 720 tys., motor za 12 czy 16 tys. albo to nie Ja jestem Adminem gg który sprzedaje 2/3/4-cyfrowe numery gg...

Ty mi pamiętaj nic nie zrobisz, bo nie potrafisz i dobrze o tym wiesz więc cicho :)\

Dowiedz się naprawdę gdzie pracuje, bo jakoś nie zaskoczyłeś mnie 'górnikiem' ;>

Jak Ty nim jesteś to 'masz do dziury' ;d

Pozdrów Anie i miło sobie żyjcie w domku za 720 tys w simsach :D

Pozdrowienia od Artka ;3

PS. Potężna maszyna hahahahahaha... też mogę sobie w zapowiedzi serwera napisać sobie jaką chcę maszynę :)

@Pati boli Cię to że to Ja Ciebie, Anie i Karole zrobiłem w '*uja' a nie Ty mnie :)

Edit.

Zapomniałem dodać...

Dobrze wiemy kim jest Nismo w tej 'sytuacji' i dobrze wiemy co bd dalej, Pati bardzo dobrze robisz :]

Opublikowano

Nie wiem czy Ci się w życiu nie układa, czy nie masz co innego do roboty, w każdym razie ALT+F4 i proszę ładnie - wyjdź z tematu. Co do maszynki, to coś dwukrotnie silniejszego aniżeli na Azaronie. I co tam ciekawego w Ying-Yang Teamie?

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Wbilem na tym serwie 175lvl ;P Milton nick ^^

Akurat Ciebie pamiętam :)

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

Kiedy Serwer startuje ?

Jakas przewidywana data startu ?

Pjona.

Data startu jakoś po woodstocku zakładam.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

Nie chcialo mi sie czytać tyle stron spamu. Mam kilkna pytań.

1: Czy w Teamie będzie Omniscient? Jeżeli tak odradzam gry na serwerze. Była sytuacja, że 'Omni' zrobił sobie postać, napieprzył absów jak głupi i zaczął ksuć koledze, po czym pobanowal 2 osoby z Topki które próbowały pomóc koledze z Gildii. Jeśli będziesz to czytał wiedz, że jesteś zerem. :)

2: Czy w Teamie będzie Ania? Nie pamiętam niku ale dostała HA za to, że była wirtualną miłością 'Omniego'. Gdy był jakiś problem czy bug związany z serwerem kazali graczom czekać, aż skończą grać w LOL'a.

3: Czy w Teamie będzie Gibon? Dostał GA za pożyczenie internetu Omniemu. Karolina siostra Omniego zaczęła grę na Azaronie oczywiście ktoś zrobił jej postać Eq Perfekt max lv :)

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...