Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Alzoria#1 ~ Azaron powraca

Revius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aż żal dupe ściska, co nie?

Tylko nie rób reloga na drugie konto i mnie nie jedź, bo nie jestem gotowy na to kombo. :|

A teraz tak bez beki, to raczj ty szukasz zaczepki, bo chuja wiesz, a pierdolisz głupoty. xD

Możesz się już zamknąć i wypierdalać - tak lubię to słowo. :|

Zal dupę ściska ??? Ty się chyba nudzisz bo piszesz już mega bez sensu, umiesz pobrać pliki terenza i postawić na nich serwer - CO ZA KOX nadajesz się do EnterGames z takimi skillsami, nie zmarnuj tego dzieciak.

Lubię swoich prywatnych hejterow :) nie ruszają mnie twoje teksty jesteś za mały w gatkach żeby cokolwiek mi zrobić.

@topic Kiedy start serwera ?

0bFkqdJ.png

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zal dupę ściska ??? Ty się chyba nudzisz bo piszesz już mega bez sensu, umiesz pobrać pliki terenza i postawić na nich serwer - CO ZA KOX nadajesz się do EnterGames z takimi skillsami, nie zmarnuj tego dzieciak.

Lubię swoich prywatnych hejterow :) nie ruszają mnie twoje teksty jesteś za mały w gatkach żeby cokolwiek mi zrobić.

@topic Kiedy start serwera ?

Kto jak kto, ale z tego co widzę to Ty się bardziej nudzisz.

Chce Ci się tak ciągle przelogowywać na inne konta i pisać, że to nie ty?

[beka z randoma]no, przecierz te pligi terenzo so zajebiste, karzdy ci to nobie powie[/beka z randoma]

Mam wyjebane w moją gadkę piszę to co myślę, a od EnterGames się odkurw, kliknij ten "X" w prawym górnym rogu ekranu i idź się przespać, bo widzę, że jesteś bardzo zmęczony.

Opublikowano

[beka z randoma]no, przecierz te pligi terenzo so zajebiste, karzdy ci to nobie powie[/beka z randoma]

Mam wyjebane w moją gadkę piszę to co myślę, a od EnterGames się odkurw, kliknij ten "X" w prawym górnym rogu ekranu i idź się przespać, bo widzę, że jesteś bardzo zmęczony.

"Alt + F4" - brzmi bardziej "profesjonalnie"

Musisz się podszkolić. :D

Opublikowano

Ja się nie nudzę to ty cały dzień siedzisz na MPC hejtujesz ludzi dostajesz bana , robisz nowe konto i znowu hejtujesz... Ty pewnie jak wychodzisz na dwór to podchodzisz do kogoś na ulicy i się pytasz czy ma bojowego na sell.

Ten metin ci już mózg wyżarł nie wiem jak ty gimnazjum skończysz...

I na koniec tak teodor jesteś debilem.

@topic Czy w Timie jest Proboszcz?

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Ja się nie nudzę to ty cały dzień siedzisz na MPC hejtujesz ludzi dostajesz bana , robisz nowe konto i znowu hejtujesz... Ty pewnie jak wychodzisz na dwór to podchodzisz do kogoś na ulicy i się pytasz czy ma bojowego na sell.

E no ale daj spokój Wojtkowi bo to już jest bez sensu z nim.

Musisz być bardziej twórczy przygłupie.

Opublikowano

Pomijając górę spamu.

Nie ma proboszcza w teamie i nie będzie - on w teamie=samobójstwo.

Start serwera jakoś za kilka dni (jest zamówiony dedyk czekamy na dostarczenie).

Strona i forum są gotowe tylko musimy podpiąć domenę pod serwery.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Ja hejtuje? Bana dostaje, bo odpowiadam takim jebanym randomom - takim jak ty(nie Ty - jeszcze na to nie zasłużyłeś).

Co do tego bojowego, to masz rację, lubię sobie do kogoś podejść i tak z nienacka się zapytać, czy ma bojowego na sell.

Skończyć gimnazjum? Widać, że tam gdzie mieszkasz szkoła jest trochę krócej - stwierdzam to po poziomie Twojej wypowiedzi.

U nas nauka obowiązuje do 18 roku życia, nie wiem jak u ciebie.

Kolejna osoba wypowiadająca się na temat Proboszcza - nawet go nie znasz.

Wpierdalasz się wszędzie, polecam Ci przemyśleć to co robisz, bo nagrabisz sobie ostro.

Na koniec... spierdalaj stąd. :|

Opublikowano

Ja hejtuje? Bana dostaje, bo odpowiadam takim jebanym randomom - takim jak ty(nie Ty - jeszcze na to nie zasłużyłeś).

Co do tego bojowego, to masz rację, lubię sobie do kogoś podejść i tak z nienacka się zapytać, czy ma bojowego na sell.

Skończyć gimnazjum? Widać, że tam gdzie mieszkasz szkoła jest trochę krócej - stwierdzam to po poziomie Twojej wypowiedzi.

U nas nauka obowiązuje do 18 roku życia, nie wiem jak u ciebie.

Kolejna osoba wypowiadająca się na temat Proboszcza - nawet go nie znasz.

Wpierdalasz się wszędzie, polecam Ci przemyśleć to co robisz, bo nagrabisz sobie ostro.

Na koniec... spierdalaj stąd. :|

Wypierdalaj a nie spierdalaj! Czy Ty każdy post musisz spierdolić?!

Opublikowano

Wypierdalaj a nie spierdalaj! Czy Ty każdy post musisz spierdolić?!

Dobra, postaram sie już więcej nie spierdolić.

@Kamil(?)

Wypierdalaj, nie spierdalaj.

Opublikowano

Od takich spraw jak wyżej jest plac zabaw, a nie forum. Proszę przestać spamować.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Od takich spraw jak wyżej jest plac zabaw, a nie forum. Proszę przestać spamować.

No to gnaj ile sił w nogach na plac a nie jeszcze tu siedzisz.

Opublikowano

Witajcie. Mało kto może teraz pamięta serwer Azaron - niektórzy woleliby go nie pamiętać inni zaś wspominają z uśmiechem na ustach. Serwer, który w godzinach szczytu miał ok 800 online. Easy/Medium 175lv. Mieliśmy świetlaną przyszłość gdyby nie brak zaangażowania i doświadczenia. Tak oto po powyżej miesiąca działania serwer kopnął w kalendarz zostawiając setki graczy na pastwę padających privów. Dwóch techników z Azarona postanowiło reaktywować projekt. Dlaczego? Mało teraz tego typu serwerów, co na pewno ucieszy nie jednego gracza.

Serwer stoi teraz na potężnej maszynie co daje nam duże pole do manewrów. Z Azarona zostało naprawione wiele bugów a także został przebudowany client, co zapobiega jakimkolwiek błędom. Ponad to serwer jest stale testowany - praktycznie nie widzimy już żadnej niedogodności. Co tutaj możemy dużo powiedzieć, Alzoria - bo tak się nazywa nasz nowy projekt - posiada wiele nowych rozwiązań, jak nowy system teleportacji, mountów, marmurów polimorfii i wyzwań, które umilą każdemu graczowi drogę do bariery maksymalnego poziomu. No, ale to jest temat z prefiksem SS a nie TXT więc zaczynamy:

[...]

REASUMUJĄC

W sumie ten temat miał mało co do pokazania, bo w zasadzie chcieliśmy Was tylko poinformować że Azaron będzie reaktywowany. Kupiliśmy już maszynę, stronę www mamy gotową, robimy forum i teamspeaka. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania - śmiało, nie ma problemu z udzieleniem informacji. Dodam jeszcze że w teamie nie ma Blagoma. Co powinno korzystnie wpłynąć na mechanizm serwera. Ma nas reklamować kilku-kilkunastu Youtuberów więc ludzi nie będzie brakować ;) Startujemy na dniach.

~Administracja Alzoria.pl

- Dlaczego serwer nie będzie nazywał się Azaron.pl ?

Bo to jest moja domena ; )

- Potężna maszyna ?

Za niepełny tysiąc złotych z ht... ; )

- "Dodam jeszcze że w teamie nie ma Blagoma. Co powinno korzystnie wpłynąć na mechanizm serwera."

Nie pozwolę sobie na złą opinię : )

Tutaj podaje Ss'y jak błagałeś mnie, abym zrobił z 'Wami' ten serwer... ;x

http://scr.hu/13w2/2vbcf

http://scr.hu/13w2/ve2lv

http://scr.hu/13w2/rj7s3

http://scr.hu/13w2/g9ffk

http://scr.hu/13w2/v15i4

"Frajer za 5zł" to Omniscient

Wyraźnie można odczytać kto jest kłamcą z tych rozmów gg : )

Może Ja coś zsumuje, przedstawiając krótką historię Azarona : )

Azarona miałem robić z Nismo (Revius'em) i tak było, pojawił się Omniscient (drugi technik tego serwera) który został przyjęty jako trzecia osoba w teamie.

Po jakimś czasie, Nismo przestał wchodzić na tsa, wgl olewał całość, więc Omniscient zdenerwował się i podstępem wywalił Nismo z teamu (tv i pisał z mojego gg) : )

A teraz Nismo i Omniscient to best friends : )

Serwer nie wytrzyma 2 tygodni : >

Opublikowano

Oho widzę Endymion piesek zaczyna lajkować posty ;) Btw piszesz o błaganiu, ja tylko tutaj rzuciłem chęć reaktywacje, ale jak nie chcesz no to nie. Nie będzie się nazywał Azaron a ta potężna maszyna... możesz sobie o takiej co najwyżej pomarzyć ;]

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

- Dlaczego serwer nie będzie nazywał się Azaron.pl ?

Bo to jest moja domena ; )

- Potężna maszyna ?

Za niepełny tysiąc złotych z ht... ; )

- "Dodam jeszcze że w teamie nie ma Blagoma. Co powinno korzystnie wpłynąć na mechanizm serwera."

Nie pozwolę sobie na złą opinię : )

Tutaj podaje Ss'y jak błagałeś mnie, abym zrobił z 'Wami' ten serwer... ;x

http://scr.hu/13w2/2vbcf

http://scr.hu/13w2/ve2lv

http://scr.hu/13w2/rj7s3

http://scr.hu/13w2/g9ffk

http://scr.hu/13w2/v15i4

"Frajer za 5zł" to Omniscient

Wyraźnie można odczytać kto jest kłamcą z tych rozmów gg : )

Może Ja coś zsumuje, przedstawiając krótką historię Azarona : )

Azarona miałem robić z Nismo (Revius'em) i tak było, pojawił się Omniscient (drugi technik tego serwera) który został przyjęty jako trzecia osoba w teamie.

Po jakimś czasie, Nismo przestał wchodzić na tsa, wgl olewał całość, więc Omniscient zdenerwował się i podstępem wywalił Nismo z teamu (tv i pisał z mojego gg) : )

A teraz Nismo i Omniscient to best friends : )

Serwer nie wytrzyma 2 tygodni : >

Widzę team Reven*ial, lata za Tobą jak pieski.

Tylko się z nimi nie spinaj, bo "wciongnom cie nosem".

Serwer wytrzyma ile wytrzyma, Ciebie już to powinno #guwno obchodzić.

Pozdrawiam. :|

Opublikowano

http://kothejter.pl

xDxDxD Ja se poczytam ;3

beka, beka, beka xddddd

btw. Istny - wypierdalaj.

970452_519039641500397_4340282_n.jpg

Cześć Rapils :D

@top

Jeżeli ktoś dalej ma jakieś bajki czy brudy to śmiało, mam dużo wolnego czasu :)

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

Cześć Rapils :D

@top

Jeżeli ktoś dalej ma jakieś bajki czy brudy to śmiało, mam dużo wolnego czasu :)

Za sprzątanie się wziąłeś? :P

A pokój już czysty? :D

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Za sprzątanie się wziąłeś? :P

A pokój już czysty? :D

Czysty jak nigdy wcześniej :D

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

Jedynym psem tutaj jesteś Ty. Bawi mnie jedynie jaki fałszywy jesteś. Najpierw mu wchodzisz wręcz w dupę jaki to on ma potencjał, a potem piszesz, że serwer będzie lepszy bo nie będzie go w teamie. Coś tu chyba jest nie tak masturbatorze. ;)

Fałszywy jednak jesteś ty. Co do potencjału to nie zmienię zdania, bo takowy posiada, ale jednak będzie lepiej bez niego. Btw po co jeszcze tu wchodzisz loczuś...boczuś? Ostatnio coś cię wszystko bawi. No. Mnie będzie bawił start reventialu :]

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

Bo mnie cytujesz i powiadomienia nam :/ tylko się nie opluj sid, kej?

ps. grozisz mi maxikkiem z tym startem? :(

Plucie, wtf, szkoda by mi było chociażby splunąć. Lol a co ma do tego maxik?

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

Plucie, wtf, szkoda by mi było chociażby splunąć. Lol a co ma do tego maxik?

nismo tylko najpierw się handlarzy naucz edytować zanim się wezmiesz za serwer..

Chyba ze Teodor style ... Pobrać gotowca , skopiować , wkleić , odpalić serwer .. , WSZYSTKO GOTOWE

@ topic Kiedy start?

0bFkqdJ.png

Opublikowano

@Omniscient Here

@Blagom ty już wyjdź wielki bogaczu (górniku) ojcze nieistniejącego dziecka oraz mieszkańcu Afryki z fałszywym kontem w Polsce widzę prosisz się bym ja wstawił kilka śmiesznych rozmów z tobą w których tak narzekasz na nismo i piszesz baśnie pokroju Mickiewicza

@Reszta Hejterów

Możecie się nie kłócić? temat nie powstał po to by jakaś banda dzieciaków ze slumsów cisnęła siebie nawzajem , od tego macie pw

@Endymion

o co cie kurwa prosiłem? Nie rozumiesz tego co do ciebie pisze/mówie? Mam użyć perswazji?

@Topic

Wciąż czekamy na maszynę dziś już będzie także wkrótce możecie spodziewać się zapowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...