Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skyrim 1.9 problem z spolszczeniem

C4zZu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam dużo problem ze spolszczeniem,a mianowicie grałem na podstawce po czasie z updatowałem gre do 1.9,po czym zainstalowałem 3 DLC + spolszczenia do nich (opróćz hearthfire,do tego tylko napisy),problem w tym że kiedy rozmawiam z lydią część dialogów jest po angielsku i dubbing i napisy.Teraz mam problem z Esbernem gdzie są polskie napisy,ale dubbing po angielsku.Chcę,aby to miało ręce i nogi,aby był dubbing i normalnie napisy.Niestety gram na piracie,ale do czasu.

Opublikowano

W internecie chyba nie ma większej ilości spolszczeń, niż te które masz do swojej wersji, pozostaje kupno oryginałki.

random.jpg

Opublikowano

Z tego co wiem do DLC nie ma żadnych spolszczeń ale ty grasz na PC czy konsoli ?

A jeśli są to niepełne....

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Na pc gram i są to pełne DLC,spolszczone wszystkie,tylko nie hearthfire <-- on ma tylko napisy.

Nie wiem,a jakbym all od nowa zainstalował,ale na patchu 1.8 ?

Opublikowano

Do 1.8 już na pierwszej stronie są, ale nie mogę podać, bo to piracka strona. Wpisz w google i pobierz.

random.jpg

Opublikowano

Pisałem już że to nic nie da,bo mam normalnie,tak jak zawsze i tak powinno być dobrze,jak zwiększam jest tak samo,nawet gorzej bo światło się pieprzy.

Opublikowano

Naprawione :P Nie wiem jak dokładnie,ale usunąłem te mody 1 mod Climates of Tamriel z Dungeonami,więc może też i to ,tak czy siak,działa.Dzięki wielkie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...