Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] KWADRATOWA MASAKRA v2 [WIĘCEJ ZABAWY NIŻ KIEDYKOLWIEK]

CreeperMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaj ip tsa

Nick:Pingu

Znajomość Ortografii: 6/10

TeamSpeak3: Jasne

Czas który poświęcisz na serwerze: Sa wakacje więc 10-12h

Specjalizacja: Umiem budować dosyc solidne zabezpieczenia przed przeciwna gildia

Umiejętność radzenia sobie w grupie: Hmm współpraca no umiem sobie radzic z obcymi osobami chyba ze ktos troluje .. Moge rowniez Farmic surowce na gildi oraz sety i inne duperele :)

Opublikowano

Nick: Snurq

Znajomość Ortografii: (nie lubię gdy ktoś nie przestrzega Ortografii w pewnym stopniu.) 8/10
TeamSpeak3: (Wymagany,posłuży do dalszej Rekrutacji) jest!
Czas który poświęcisz na serwerze: (3-4 godziny to norma jaką należy przestrzegać grając na serwerze) W każdym wolnym czasie
Specjalizacja: (Czyli NP: "Ładnie Buduję" albo "Umiem budować mechanizmy") Budowanie jak i podstawowych i jakże zaawansowanych mechanizmów
Umiejętność radzenia sobie w grupie: (jak się zachowujesz podczas pobytu z nieznanymi ci osobami) Staram się być miły i pomagać. Napewno znajdziemy wspólny język :)

Opublikowano

Nick: Snurq

Znajomość Ortografii: (nie lubię gdy ktoś nie przestrzega Ortografii w pewnym stopniu.) 8/10

TeamSpeak3: (Wymagany,posłuży do dalszej Rekrutacji) jest!

Czas który poświęcisz na serwerze: (3-4 godziny to norma jaką należy przestrzegać grając na serwerze) W każdym wolnym czasie

Specjalizacja: (Czyli NP: "Ładnie Buduję" albo "Umiem budować mechanizmy") Budowanie jak i podstawowych i jakże zaawansowanych mechanizmów

Umiejętność radzenia sobie w grupie: (jak się zachowujesz podczas pobytu z nieznanymi ci osobami) Staram się być miły i pomagać. Napewno znajdziemy wspólny język :)

Przyjęty!

Opublikowano

Nick:Tompork

Znajomość Ortografii: (nie lubię gdy ktoś nie przestrzega Ortografii w pewnym stopniu.)9/10 kazdy popelnia bledy

TeamSpeak3: (Wymagany,posłuży do dalszej Rekrutacji)TS 3 + sprawny mikrofon (nikt nie narzekal)

Czas który poświęcisz na serwerze: (3-4 godziny to norma jaką należy przestrzegać grając na serwerze)I tyle bede gral o ile nie bede sam z druzyny,nie znosze grac jako jedyny z druzyny na serwie,gdyz uwazam ze to i tak sensu nie ma i bedzie reset serwa z ustalaniem nowych druzyn.

Specjalizacja: (Czyli NP: "Ładnie Buduję" albo "Umiem budować mechanizmy")Pułapki,dobry w pvp,obrona zamkow,zabezpieczanie zamkow,wykonywanie specjalnych zadań(okradniecie biblioteki w twierdzy,znalezienie brodawek w piekle,znalezienie miejsca na baze),wspolpraca z druzyna,znajomosc pluginow.

Umiejętność radzenia sobie w grupie: (jak się zachowujesz podczas pobytu z nieznanymi ci osobami)jesli osoby sa ogarniete i nie bedzie tak zwanego trollingu na TSie dam rade,podstosuje sie oczywiscie do polecen lidera w granicach rozsadku tzn.Jak kaze cos zrobic na dalsza odleglosc oczekuje jakiegos ekwipunku oczywiscie(jak nether zawsze zelo zbroja 20 miesek pieczonych,zelo miecz i opcjonalnie luk z 16 strzalami na ghasty)Ostatnio jestem trochu otepialy jesli chodzi o komunikacje,ale w MC ogarniam wszystko co opisalem.Mysle ze tyle wystarczy aby mnie przyjac.

mca.png
Opublikowano

Nick:wojto1122

Znajomość Ortografii:Doskonała

TeamSpeak3: Oczywiście

Czas który poświęcisz na serwerze: Mogę grać 3-4 godziny :)

Specjalizacja:Ładnie buduje: Zamki , wieże , schronienia , domki itd . Mechanizmy ogarniam ale mam czasem problemy z redstonem :) .

Umiejętność radzenia sobie w grupie: Wiadomo że nie zachowuje się wulgarnie , Jestem Ogarnięty w 100% ale czasem zdarzy mi się klnąc .

Opublikowano

Nick: MrMaKsI99R

Wiek: (15+) : 14Lat, sory niestety, ale jestem ogarnięty ; )

Znajomość Ortografii: (nie lubię gdy ktoś nie przestrzega Ortografii w pewnym stopniu.): 9/10
(Każdemu zdarza się popełnić błąd) .

TeamSpeak3: (Wymagany,posłuży do dalszej Rekrutacji): Tak posiadam .

Czas który poświęcisz na serwerze: (3-4 godziny to norma jaką należy przestrzegać grając na serwerze): Tak, będę spokojnie tyle grać może nie jednorazowo ale tak z 2h, przerwa potem za kilka godzin znów z 2/3h i przerwa .

Specjalizacja: (Czyli NP: "Ładnie Buduję" albo "Umiem budować mechanizmy"):

- Bardzo dobrze buduję,

- Umiem dogadać się z innymi graczami,

- Umiem pracować w zespole, jako drużyna,

- Ogarniam bardzo dużo komend,

- Bardzo dobrze walczę w PvP, jak i PvM,

- Bardzo dobrze ogarniam Alchemię,

- Dobrze robię zabezpieczenia do włamań, np: do Zamku,
- Znam dobrze pluginy,

- Ogarnia, również mechanizmy (Nie jakoś super, ale też nie jakoś, że potrafię się tylko posługiwać Pistonami ;) .

Umiejętność radzenia sobie w grupie: (jak się zachowujesz podczas pobytu z nieznanymi ci osobami): Najpierw wypadałoby się z nimi zapoznać jeśli nie ma takiej możliwości pozostaje pisanie na Chacie, lub na PW, Skype, GG . Umiem dogadywać się z drużyną bardzo dobrze .

Opublikowano

Nick: EderiS --> Znasz mnie może z 1 edycij.

Wiek: (15+): 14, ale mam nadzieje, że pamietasz, jak grałem. Mikrofon juz mam, a glos juz jest pawie po mutacij ;)
Znajomość Ortografii: (nie lubię gdy ktoś nie przestrzega Ortografii w pewnym stopniu.) 10/10, ale należy pamietaż,że kazdy robi błędy :]

TeamSpeak3: (Wymagany,posłuży do dalszej Rekrutacji): Jest, moge wejść zawsze ;]

Czas który poświęcisz na serwerze: (3-4 godziny to norma jaką należy przestrzegać grając na serwerze): Zależy od dnia, osób na serwerze ale myśę, że jak będe grał to tak z 5 godz.

Specjalizacja: (Czyli NP: "Ładnie Buduję" albo "Umiem budować mechanizmy"): Dobrze się bije, umiem szybko zrobić sobie eq, poza tym znam sie dość dobrze na mechanizmach ;x

Umiejętność radzenia sobie w grupie: (jak się zachowujesz podczas pobytu z nieznanymi ci osobami): Tak jak normalnie, lubie poznawac nowe osoby (o ile są one ogarniete).

@Edit

Jak coś ja też dotrwałem do końca :D

Ale to już tam ujdzie. ;x

46820918531396229759.jpg

Nie wykonuję zleceń !

Opublikowano

Nick:Ransley

Znajomość Ortografii: 9/10

TeamSpeak3: posiadam

Czas który poświęcisz na serwerze: 3/4 h ? Phi na lajcie ;3

Specjalizacja:pulapki,budowle,

Umiejętność radzenia sobie w grupie:gralem juz na 4KM i szybko lapie dobre stosunki z moja druzyna ;3

A tu padanie kolegi bo niestety nie moze sam napisac gdyz pisze ze "Temat jest zamkniety"

Nick:Kalnex

Znajomość Ortografii: 10/10

TeamSpeak3: Tak.

Czas który poświęcisz na serwerze: Napewno 4h dziennie bedzie i wiecej tez tylko zalezy jaki dzien czy nie bede gdzies jechal.

Specjalizacja:Mechanizmy,budowle

Umiejętność radzenia sobie w grupie:Szybko lapie kontakt z innymi, nie bedzie problemu.

4uc581.jpg

Opublikowano

Jesli ktos nie ma 50 postow i pisze mu Temat jest zamkniety prosze pisac na pw. Zgloszenia zostana rozpatrzone jutro. Moge was tylko poinformowac ze start jutro w godzinach wieczornych/popoludniowych lub pojutrze rano.

Opublikowano

Jesli ktos nie ma 50 postow i pisze mu Temat jest zamkniety prosze pisac na pw. Zgloszenia zostana rozpatrzone jutro. Moge was tylko poinformowac ze start jutro w godzinach wieczornych/popoludniowych lub pojutrze rano.

Dobrze napisze on do cb jutro lub dzis a moje podanie? dostane sie ?

4uc581.jpg

Opublikowano

@up Wszyscy Dodani! Mam nadzieję że przypłynie więcej takich podań jak te,bo na razie mi się podobają! :)
@Edit W Temacie macie napisane IP do team speaka,Radzę sobie ustawić nazwę na team speaku taką jaką macie w podaniach,bo inaczej nie odbędzie się rozmowa kwalifikacyjna !

Pozdrawiam

Opublikowano

Nick: McSiurek

Znajomość Ortografii: Hmm znam podstawę ortografii
TeamSpeak3: posiadam
Czas który poświęcisz na serwerze: Wakacje czyli do 7 8 h dziennie

Specjalizacja: Potrafię budować zamki pułapki oraz zabiespieczenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...